04 / 05 / 2024

melikgazi emniyet binaları

melikgazi emniyet binaları

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada gerekirse her ilçeye  emniyet binası,mahallelere polis veya jandarma karakol binaları yapılacağını dile getirdi.

Kayseri Melikgazi'de metruk binaların yıkımına başlandı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt, Gülük ve Tacettinveli mahallerinde bulunan metruk yapıları kontrollü şekilde yıkımını gerçekleştirdi. 

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımı sürüyor. 

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının ruhsatı onaylandı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeni inşa edilecek Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Selimpaşa Polis Karakolu hizmet binalarının ruhsatını onayladı.

Mersin Silifke'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin’in Silifke ilçesinde, ilçe sınırları içerisinde bulunan, emniyet ve sağlık açısından risk taşıyan metruk binalar yıkılıyor.

Kayseri'nin her ilçesine emniyet binası inşa edilebilir!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada gerekirse her ilçeye  emniyet binası,mahallelere polis veya jandarma karakol binaları yapılacağını dile getirdi.

Melikgazi Gesi Emniyet Binası’nın yapımı tamamlandı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Gesi Fatih Mahallesi'nde yapımına başlanan Emniyet Binası’nın yapımı tamamlandı. Başkan Memduh Büyükkılıç, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Melikgazi Belediyesi'nden bina tahsisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak sağlık, eğitim, emniyet ve spor hizmetlerine olduğu gibi müftülüğün gerçekleştireceği hizmetlere de destek verdiklerini belirterek bina tahsis ettiklerini dile getirdi. 

Melikgazi Küçükali'de kura heyecanı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeniden inşa edilen binaların tamamlanarak hak sahiplerine teslim ediliyor.

Melikgazi Gesi Emniyet Binası'nda sona gelindi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Gesi Emniyet Binası'nda sona gelindiğini söyledi.

Melikgazi'de dairelerin kura çekimi başladı!

Melikgazi Belediyesince başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında binalar teker teker tamamlanarak hak sahiplerine verilmeye başlandı. 

Tekirdağ'da metruk binalar yıkılıyor!

Tekirdağ kent merkezinde bulunan uyuşturucuların mesken tuttuğu metruk binalar, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılıyor.

Melikgazi Gesi Emniyet Binası'nda son rötuşlar!

Yatırımlarına son sürat devam eden Melikgazi Belediyesi, Gesi Emniyet Binası'nın inşaatını tamamlıyor.

İskenderun'daki metruk binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İskenderun Belediyesi, emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaları yıkıyor.

melikgazi emniyet binaları Haberi

melikgazi emniyet binaları

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç, birey ve toplum güvenliği ve emniyetinin birinci öncelikleri olduğunu bunun için gerekirse her ilçeye  emniyet binası,mahallelere polis veya jandarma karakol binaları yapılacağını dile getirdi.

Melikgazi Belediyesi olarak  polis merkezleri için yer veya bina tahsisi yaptıklarını, emniyet güçlerine araç ve gereç takviyesinde bulunduklarını son olarak ilçenin İldem Bölgesine Emniyet Binası inşa ederek Kayseri Emniyet Müdürlüğüne tahsis ettiklerini söyleyen Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan AdayıDr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi’deki bu çalışmayı ihtiyaç duyulursa Kayseri genelinde 16 ilçe de devam edeceklerini belirtti.

İlçelerde herkesin “Mahallemizde güven, huzur ve emniyet içindeyiz” diyebileceğini söyleyen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:

“Birey ve toplum emniyeti ve can güvenliği çok önemli bir...