28 / 04 / 2024

melikgazi imar planı

melikgazi imar planı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçesinin imar planlarının gelişime ve geleceğe yön veren bir planlama ve çalışma içerdiğini söyledi.

Melikgazi'de imar planlamasına yönelik çalışmalar yapılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesinin şehir planlaması ve yapılanmasındaki gelişimini sağlamak için insansız hava araçları ile hava fotoğrafı ve Video çekimlerini yapıldığını bildirdi.

Melikgazi'de 9 mahallede cadde iyileştirmesi yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri ifi merkezinde yer alan ve 9 mahalleyi kapsayan cadde ve de bağlantı sokak iyileştirmesi çalışması yapılacağını da söyledi.

Melikgazi'de trafiğe el atıldı!

Melikgazi'de trafiğe el atıldı. Memduh Büyükkılıç, Kayseri ili merkezinde yer alan ve de 9 mahalleyi kapsayan cadde ve de bağlantı sokak iyileştirmesi çalışması yapılacağını söyledi.

Melikgazi'den yeni imar projeleri!

İmar planlaması yapıldığını hatırlatan Dr. Büyükkılıç, Belediyesi olarak Kayseri'nin sağlık, eğitim, kültür, sporuna katkı sağladığı gibi sanayi ve ticaretine de katkı ve destek olduğunu belirtti.

Melikgazi Belediyesi'nce yeni imar planı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapılan yeni imar planı tadilatı ile Kayseri Organize Sanayi bölgesi ile Islah Organize Sanayi Bölgelerinde düzenlemeler yapıldığını bildirdi.

Melikgazi kavşak düzenleyecek!

Memduh Buyükkılıç, güvenli, seri ve akışkan ulaşıma buyuk önem verdiklerini ve bu amaç ile Gesi Yeşilyurt Mahallesinde yer alan devlet yolunda bir dizi çalışma yapılacağını bildirdi.

Melikgazi'de kentsel dönüşümün uygulandığı mahalleler yenileniyor!

Melikgazi'de kentsel dönüşümün uygulandığı mahalleler yenileniyor. Memduh Büyükkılıç, Güftepe, Köşk, Yıldırım Beyazıt Mahalleri en iyi örnek çaJışmaları sergilemekte olup, gecekondu sahipleri şimdi modern dairelerde ikametgâh ettiklerini söyledi.

Melikgazi mahalleleri yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Kemeraltı, Küçükali, Küçükmustafa, Çorakçılar ve Yeniköy mahallelerinde imar planında yer alan yolları açtıklarını, bu yollarda yaya yolu inşa ettiklerini, refüj yaptıklarını söyledi.

Melikgazi ile Yeşilyurt Belediyesi kardeş belediye olacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin olduğu kalabalık bir grup, Yeşil yurt Belediyesi ziyaret etti. Melikgazi ile Yeşilyurt kardeş belediye olacak.

Melikgazi ile Yeşilyurt kardeş belediye olacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi ile Yeşilyurt Belediyesi kardeş belediye olmak için ilk adımlarını attı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan ziyaretçiler Gündüzbey Yeşilyurt ve Kaptajı gezdi.

Melikgazi Boğazköprü'ye yeni imar planı yapıldı!

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü mevkiinde yolun güvenli ve akışkanlığı, demiryolu bağlantı hattının rahatlığı ve lojistik merkezine ulaşım için yeni bir imar planı yapıldığını bildirdi.

Melikgazi'den yeni imar planı!

Melikgaz Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapılan yeni imar planı tadilatı ile Kayseri Organize Sanayi bölgesi ile İslah Organize Sanayi Bölgelerinde düzenlemeler yapıldığını bildirdi.

Melikgazi Belediyesi'nce yeni imar planı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapılan yeni imar planı tadilatı ile Kayseri Organize Sanayi bölgesi ile Islah Organize Sanayi Bölgelerinde düzenlemeler yapıldığını bildirdi.

Adana imar planında ciddi değişmeler oldu!

Adana imar planında ciddi değişmeler oldu. Adana Yapı Müteahhitleri Derneği ( AYAMDER ) Başkanı Murtaza Kılçık, meclis de alınan son kararlar arsa fiyatlarındaki balonu indireceğini söyledi...

Özelleştirme Yüksek Kurulu'ndan imar planı değişikliklerine onay!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), özelleştirme kapsam ve programına alınan İstanbul, Afyonkarahisar ve Burdur'daki bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişikliklerini onayladı. ÖYK'nın konuya ilişkin kararlan, Resmi Gazete'de yayımlandı

Yüreğir'deki imar planı kabul edilmedi!

Adana Yüreğir' deki imar planı kabul edilmedi. Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı Meclis Başkan Vekili olan Mustafa Tuncel başkanlığın da yapıl dı...

Adana'da Seyhan imar planı kabul edilirken, Yüreğir imar planı reddedildi!

Adana Seyhan ilçesinde toplam 3 bin 320 hektar alanı kapsayan 1/1000'lik uygulama imar planına ilişkin 12 adet komisyon raporunu kabul edildi. Yüreğir ilçesiyle ilgili Karşıyaka Mahallesi'nde 1/5000 ölçekli nazım imar planı ise reddedildi...

Ankara Yenimahalle'de imar planı değişikliği yapılacak!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ankara Yenimahalle 44841 ada 2 parsel, 44842 ada 2 parsel ve 44844 ada 2 parsellerde imar planı değişikliği yapacak. Detaylar haberimizin içindeki ekte yer alıyor...

Samsun'da tercihli yol projesi için hazırlanan imar planı teklifi kabul edildi!

RAYLI sistemden önce Samsun Gar Durağı Tekkeköy İlçesi arasında hizmet verecek olan metrobüslerle alakalı olarak planlanan tercihli yol projesine hazırlanan imar planı teklifi kabul edildi

Koruma Amaçlı İmar Planı Teknik Şartnamesi!

Koruma Amaçlı İmar Planı Teknik Şartnamesi, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasında yer alıyor. İşte imar planı teknik şartname kapsamında yer alan esaslar...

Dikmen Akpınar'da imar planında park olarak görülen bölge 10 yıldır boş!

Ankara Dikmen Akpınar Mahallesi sakinleri, bölgedeki dere yatağının, tinerci gençlerin meskeni haline gelmesinden yakındı. Mahalle sakinleri, imar planında park ve spor alanı olan bölgenin 10 yıldır boş durduğunu söyledi...

Antalya Kahyalar'da imar planı talebi kabul edildi!

Gazipaşa ilçesine bağlı Kahyalar Beldesindeki sıcak asfalt şantiyesine Gayri Sıhhi Müessese ruhsatı alınabilmesi için Gazipaşa Belediye Meclisi'ne taşınan imar planı talebi, yol çalışmalarının aksamaması için oybirliğiyle kabul edildi.

Bursa Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı değişikliklerine tepki!

Bursa Şehir Plancıları Odası Başkanı Füsun Uyanık, yerel seçim öncesi belediyelerdeki imar planı değişikliklerine tepki gösterdi. Uyanık: "Plan değişiklikleri bir an önce onaylanarak oldu bittiye getirilmek isteniyor." dedi...

melikgazi imar planı Haberi

melikgazi imar planı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçesinin imar planlarının gelişime ve geleceğe yön veren bir planlama ve çalışma içerdiğini söyledi.

Doğalgaz yer altı ve yer üstü hatları imar planlarında…

Melikgazi imar planlarında elektrik, su, kanalizasyon, iletişim hatları gibi yer altı yatırım detaylarının yer aldığını belirten Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç " Bir plan var ise o planlamada detaylarda olmalı, aksi takdirde plan yüzeysel olur. Melikgazi Belediyesi olarak imar planlarında mesken, işyeri, ticaret alanı gibi genel veriler yer almaktadır. Ancak planı planlama yapan, detaylardır. İmar planlarımızda yer altı yatırımlarımız da yer almaktadır. Bu özellik sayesinde diğer kurum ve kuruluşlar ile birlikte çalışmalar başarıyı artırıyor. Örnek olarak bizim planlarda elektrik hatları, PTT hatları, kanalizasyon gibi her türlü yer altı şebekesi planlara işlenmiştir....