03 / 05 / 2024

melikgazi inşaatlarda çalışanlara iş bulma ve eğitim merkezi nerede

melikgazi inşaatlarda çalışanlara iş bulma ve eğitim merkezi nerede

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, derici esnafının Tacettin Veli Mahallesi'nde bulunan bölgeden taşınmasının ardından boşaltılan tesisin Melikgazi İş Bulma ve Eğitim Merkezi olarak hizmete açıldığını söyledi...

2024 asgari ücret planlaması belli oldu: Çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

2024 asgari ücret için gerim sayım başladı. Ay başında başlayacak olan komisyonda süreç resmen belli olacak. Peki asgari ücret çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

Çalışanlara promosyon kampanyalarında rekabet yoğun! Kişi başı 16.250 TL promosyonu almak için detaylar!

Bankalar tarafından çalışanlara verilecek promosyonlar ile alakalı farklı kurumlardan peş peşe duyurular gelmeye devam ediyor... O banka tarafından kişi başı 16.250 TL Promosyon Verilecek! İşte detaylar...

Emeklilerden sonra çalışanlara da promosyon müjdesi! Ziraat vermişti, İş Bankası çok kısa bir süre önce açıkladı

Emekli vatandaşların yanı sıra çalışan vatandaşlar için de promosyon müjdesi gelmeye devam ediyor. Çalışanlara promosyon müjdesini veren son banka ise İş Bankası oldu. Gelin bu kampanyanın detaylarına bakalım.

İnşaatlarda etkin tedbirler için teknik çalışma grubu kuruldu!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) iş birliğinde, yeni tip koronavirüs salgınına karşı inşaat sektöründe daha etkin tedbirler için teknik çalışma grubu kuruldu.

Bozcaada'da inşaatlarda çalışacak işçiler için girişler yasaklandı!

Ana kadaradan uzak olan ve bugüne kadar koronavirüs vakası tespit edilmemiş olan Bozcaada'da koronavirüs tedbirleri sıkı sıkıya uygulanıyor. Adada inşaat sektörüyle ilgili de tedbirler alındı...

Özel inşaatlarda çalışan işçiler 'götürü ücret' vergisi ödeyecek!

Özel inşaatlarda çalışan işçiler “götürü ücret” vergisi tabi tutuluyor. 2020 yılında ödemeleri gereken yıllık vergi 1.324 TL’ye ulaştı. Şubat ayında vergi karnesinin alınması, ilk taksitin de ödenmesi gerekiyor.

İnşaatlarda 'deniz kumu' tehlikesi!

Edirne'nin Keşan ilçesi İtalyan Koyu'ndan kumları kaçak olarak alıp, muhtarlık ve tüzel kişiliğe ait otel inşaatında kullandığının belirlenmesinin ardından, uzmanlar deniz kumunun inşaatlarda kullanılması durumda yaşanacak olumsuzlukları anlattı.

İsmail Ediz harçlığını çıkarmak için inşaatta çalışıyor! 

Manisa Futbol Kulübü U-14 takımı sporcularından İsmail Ediz harçlığını çıkarmak için babasının yanında inşaatlarda çalışıyor. 

Malatya'daki inşaatlarda iş güvenliği denetimi başladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı "İş Sağlığı ve Güvenliği Seferberliği" kapsamında Malatya'daki inşaatlarda ziyaretlere başladı.

Teşvik belgeli inşaatlarda KDV iadesi yapılacak!

Teşvik belgesi ile hayata geçirilen bazı inşaatlarda KDV iadesinin yapılacağı kararı alındı. Karar ile ilgili usul ve esaslar bugünkü Resmi Gazete'deki tebliğ kapsamında yayımlandı.

İş kazalarında en fazla sıkıntı inşaatlarda yaşanıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, iş kazalarının önlenmesi konusunda önemli adımlar attıklarına dikkati çekerek iş kazalarında en fazla sıkıntının inşaatlarda yaşandığını belirtti.

Antalya Ticaret Odası, inşaat çalışanları için kurs verecek!

Yaz ayları geldiğinde turizmin yanı sıra inşaatlarda çalışmak için de yoğun göç alan Antalya'da bu göçün önüne geçecek olan uygulama 26 Mayıs 2016 tarihinden itibaren yürürlükte olacak.

İnşaatlarda iş güvenliği uzmanı zorunluluğu!

İş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi çalıştırmayan işletmelere ceza kesiliyor. İşte, inşaatlarda iş güvenliği uzmanı zorunluluğu!

melikgazi inşaatlarda çalışanlara iş bulma ve eğitim merkezi nerede Haberi

melikgazi inşaatlarda çalışanlara iş bulma ve eğitim merkezi nerede


Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak inşaat işlerinde çalışanların her zaman yanlarında olduklarını, destek sağladıklarını kaydetti. İnşaatlarda günlük yevmiye ile çalışanlar için böyle anlamlı bir projenin hayata geçirilmesi için iki ay gibi bir süre önce planlamanın yapıldığını anlatan Büyükkılıç, çok kısa bir sürede de tamamlanarak hayata geçirildiğini belirtti. Büyükkılıç, “2006 yılından beri Mimarsinan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile proje ortağı olarak birçok inşaat çalışanını sertifikalı ve kalifiyeli eleman yetiştirdik ve iş piyasasında daha rahat iş bulmalarını sağladık. Amacımız sizlerin eğitimli olmanız ve sertifika almanız. Kıraathanelere ve çay ocaklarında, fiziki şartları yetersiz olan ortamlardan sizleri buraya getirerek daha sağlıklı daha huzurlu bir ortamda iş bulmanızı, iş verenlerinde daha kısa sürede aradığı elemanı bulmasına imkan sağladık. Sizin donamlı olmanız eğitimli,...