05 / 05 / 2024

melikgazi metropol ilçemi

melikgazi metropol ilçemi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi’nin metropol bir ilçe konumuna geldiğini söyledi. Büyükılıç, dolu dolu bir Ramazan geçirdiklerini belirtti.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat işi ihalesi! 48 daire 3 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde 48 konut ve 3 dükkan yaptıracak. İşte detaylar...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kayseri Melikgazi'de 25.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 25.9 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. 

Kayseri Melikgazi ilçesi için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Battalgazi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Melikgazi'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Anbar Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 12 milyon 500 bin TL'ye satıyor..

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden satılık 33 konut!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Melikgazi ilçesinde yer alan 33 adet konutu satıyor...

Kayseri Melikgazi'de yıkımlar başladı!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 6 bloktan oluşan 233 daire için yıkım başladı. 

Kayseri Melikgazi'de 10.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yer alan iş yerini 10 milyon 700 bin 35 TL'ye satıyor...

Kayseri Melikgazi'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kayseri 1. Satış Memurluğu, Kayseri Melikgazi ilçesi, Gesi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kayseri Melikgazi'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri İli, Melikgazi ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

melikgazi metropol ilçemi Haberi

melikgazi metropol ilçemi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi’nin metropol bir ilçe konumuna geldiğini söyleyerek, “Melikgazi bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın vasıtası ile daha canlı, daha diri ve cazibe merkezine dönüşüyor” dedi.



Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükılıç, dolu dolu bir Ramazan geçirdiklerini söyledi. Büyükkılıç, “Dolu dolu bir Ramazan geçirdik. Bizlere teveccüh eden, bizlere dua eden ve bizlerle birlikte olan tüm hemşerilerimize tekrar teşekkür ediyorum. Ramazan vesilesi ile iftarlar beraber olduk. Sahurlarda ve Kadir Gecesi’nde beraber olduk. Hayırda yarışan hemşerilerimizle beraber olduk. Sonuçta da Ramazan’ın sonuna geldik. Ben inanıyorum ki Kayserimiz ve ben bir Müslüman olarak bu bayramı çoktan hak ettik. İnşallah Allah’ın rızası ile bayramlarımızı doya doya yaşarız. Bu vesile ile büyüklerimin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum. Ben kendilerinin bir ağabeyleri bir büyükleri olarak, hemşerilerimizin yakınlarını...