15 / 05 / 2024

melikgazi okul

melikgazi okul

VALİ Orhan Düzgün, Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanma aşamasına gelen iki okul inşaatında incelemelerde bulundu.

Kayseri Melikgazi'ye 50 yeni okul inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçede hayırsever desteği ile 50 okul yapımı planladıklarını açıkladı.

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Kayseri Melikgazi'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Erenköy Mahallesi'ndeki özel okul alanı imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Kayseri Melikgazi'ye yeni okul yapılıyor!

Esenyurt Mahallesi Ersan Sokak’ta yapımı devam eden okul inşaatının bu yıl tamamlanacağını ifade eden Başkan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,okul hakkında bilgi verdi.

Melikgazi 19 Mayıs Mahallesi'ndeki okul inşaatında sona gelindi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hayırsever Melikgazi Belediyesi olarak 19 Mayıs mahallesinde bölgenin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan okul inşaatında sona gelindiğini söyledi.

Kayseri Esenyurt Mahallesi'ne 32 derslikli okul ile spor salonu yapılacak!

Kayseri Esenyurt Mahallesine 32 derslikli okul ile spor salonu yapılacak. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nin eğitim ve eğitimcinin dostu olduğunu hayırsever belediye olarak madalyalar ile ödüllendirildiğini ifade etti.

Kayseri Esenyurt'a 32 derslikli okul ve spor salonu yapılacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada, mahallenin ihtiyacı olan ve öğrencilerin kalabalık sınıflarda eğitim aldığı Esenyurt mahallesine 32 derslikli okul yaptırılacağını bildirdi.

Kayseri'de 23 okul yapılacak!

Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerine, 2013 yılı sonuna kadar 24'er derslikli 23 okul yapılacak...

Kayseri'de 23 okul yapılacak!

Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerine, 2013 yılı sonuna kadar 24'er derslikli 23 okul yapılacak...

TOKİ, Bursa ve Yalova'da konut ve okul yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa ve Yalova'da konut, okul, cami ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırmak üzere ihale düzenledi

Okul binası inşaatında toprak kayması yaşandı!

Pazar mahallesinde eski cezaevi yerine yapılan okul binası inşaatında yağmurun etkisi ile toprak kayması meydana geldi

Cansel Turgut Yazıcı: 4+4+4 ile İstanbul için 100 yeni okul yapılması gerekli!

Zorunlu eğitimde 4+4+4 formülünün devreye girmesiyle 2 milyon öğrenci okula gidecek ama bu kadar öğrenciye 800 okul gerekiyor

Melikgazi'de inşaat sektörü yıllara göre çok büyük artış gösterdi!

Kayseri Melikgazi'de inşaat sektörü yıllara göre çok büyük bir artış gösterdi!

melikgazi okul Haberi

melikgazi okul

 VALİ Orhan Düzgün, Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanma aşamasına gelen iki okul inşaatında incelemelerde bulundu.


Vali Düzgün, Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, Yatırım İzleme Müdür Vekili Turgay Ulu ve diğer ilgililerle birlikte Melikgazi ilçesi İldem Mahallesi ile TOKİ’de yapımı devam eden okulları denetleyerek, ilgililerden bilgi aldı. İlk olarak Melikgazi ilçesi İldem Mahallesinde 32 derslikli ortaokulu denetleyen Vali Düzgün, yaklaşık 4 milyon TL’ye mal olacak ortaokulun önümüzdeki eğitim-öğretim dönemine hazır olacağını söyledi. Daha sonra TOKİ Mahallesinde yapımı devam eden 3.2 milyon TL bedelli 24 derslikli ortaokulu denetleyen Vali Düzgün, yapılan bu yatırımlarla yeni eğitim öğretim dönemine daha güçlü girileceğini belirterek, “İldem ve TOKİ semtleri ilimizin en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer almaktadır. Eğitim yatırımlarımızı programlarken artan nüfus...