18 / 05 / 2024

Melikgazi park

Melikgazi park

Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesindeki Demokrasi Mahallesi TOKİ toplu konut alanında yer alan park inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve daha kısa sürede bitirilmesi için yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi.

Kayseri Eşref Bitlis Parkı tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesinde yapımı tamamlanan büyük ölçekli ve çok amaçlı 1. ve 2. etap Eşref Bitlis Parkı'nın tanıtımının yapılacağını söyledi.

Kayseri 15 Temmuz Milli Egemenlik parkı açılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yapım çalışmaları tamamlanan 15 Temmuz Milli Egemenlik Parkı'nı hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri Melikgazi'nin 2017 yatırım takvimi belirlendi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası ile büyük ölçekli bakım ve onarım yapılacak çalışmaların planlaması için yapılan toplantı düzenledi.

Kayseri İldem Park yarın perakendecilerin beğenisine sunulacak!

Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen İldem Park projesi gerçekleşecek olan toplantısıyla Türk perakende sektörüne sunulacak. İldem Kooperatifi yöneticileri, şehrin doğusunda cazibe merkezi haline gelen yeni yerleşkede hayata geçirilen dev alışveriş merkezi yarın saat ll:00'da açılacak.

Melikgazi'de dere yatağı 40 bin metrekarelik park oldu!

Kayseri-Malatya Yolu üzerinde dere yatağı olan 40 bin metrekarelik kuşak alan, Melikgazi Belediyesinin çalışmasıyla park alanı olarak inşa edildi. Belediye Başkanı Büyükkılıç, şu bilgileri verdi...

Melikgazi Necmettin Erbakan Parkı yarın açılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 40.000 m² alan üzerindeki çok amaçlı ve büyük ölçekli Prof.Dr.Necmettin Erbakan Parkı’nın düzenlenen tören ile hizmete sunulacağını söyledi.

Melikgazi'ye çok amaçlı park yapılacak!

Memduh Büyükkılıç, 512 park alanı ile ilçenin her yerinde her yaş grubuna hitap eden parklar ile toplumun sosyal yaşamına renk katıldığını ve şimdi de Kayseri’de bir ilk’i daha gerçekleştireceklerini söyledi.

Melikgazi Mimarsinan'da büyük ölçekli park çalışmaları devam ediyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde bulunan ve ıslah projesi sonrasında 40.000 m2 alan üzerinde çok amaçlı ve büyük ölçekli park çalışmasının devam ettiğini söyledi.

Melikgazi'de öncelik kentsel tasarım ve dönüşüm!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası için uygulama takviminin belirlendiğini açıkladı...

Melikgazi'deki 36 bin metrekarelik parkın inşaatı devam ediyor!

Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesindeki Demokrasi Mahallesi TOKİ toplu konut alanında yer alan park inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve daha kısa sürede bitirilmesi için yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi.

Kayseri Gesi bölgesi botanik park oluyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bölgenin sit alanı olarak koruma altına aldıklarını ve doğal yapısının bozulmadan gelecek kuşaklara aktarılması amacı ile botanik park alanı oluşturacaklarını ifade etti...

Melikgazi Belediyesi 25 bin fidan dağıtacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2013 yılı sonbahar döneminde park ve bahçelerde kullanılmak ve vatandaşlara dağıtılmak üzere toplam 25 bin adet meyve fidanı satın alınacağını söyledi...

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Melikgazi park Haberi

Melikgazi park


Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesindeki Demokrasi Mahallesi TOKİ toplu konut alanında yer alan park inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve daha kısa sürede bitirilmesi için yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi. 

Melikgazi ilçe sınırları içerisinde 496 büyük öl çekli parkın hizmet verdiğini özellikle bu sıcak yaz akşamların parkların adeta halkın mekânı olduğunu hatırlatanBaşkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Mimarsinan Bölgesi Demokrasi Mahallesi TOKİ evlerinde yer alan arsa üzerinde 36000 m2 alanlı çok amaçlı ve büyük ölçekli parkın inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. 

Büyük ölçekli ve çok amaçlı bu tesisimiz bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Mahalle gezilerinde semt halkı bizden yol, asfalt, kaldırım istemiyor, mahalleli, aerobik salonu, sosyal ve spor tesisleri ve kapalı havuz istemektedir. Bu talepler belediye çalışmaların hangi seviyede olduğunun...