02 / 05 / 2024

melikgazi yeni kuran kursu binası

melikgazi yeni kuran kursu binası

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesinde 5 Ağustos 2016 günü temeli atılan Hacı Ahmet Camisi yanındaki Kuran kursu binasının tamamladığını ve yarın hizmete açılacağını söyledi.

Melikgazi Aydınlıkevler'de kentsel dönüşüm müjdesi: 2 bloklu 160 daire için imzalar atılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yeni bir modelle 2 Blok 160 dairelik proje için ilk adımı attıklarını belirtti. İşte detaylar...

Kayseri Melikgazi'ye 78 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri Melikgazi'de 78 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. Eti Girişim Yatırım tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 97 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Skoda Superb’ye tamı tamına 160 bin TL zam geldi! Skoda Superb’nin yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Tasarımı, teknolojisi, konforu ve sağlamlığıyla otomobil sürücülerinin adeta gönlünde taht kuran Skoda Superb’nin yeni fiyatı belli oldu. Skoda, Superb ile beraber tüm modellerinin güncel fiyat listesini paylaştı.

2 milyona yakın Bağ-Kur’luya müjde! Prim gün sayısında yeni gelişme! Bakan Bilgin tek tek açıkladı!

​​​​​​​Bağ-Kur’lu yurttaşların 9 bin gün prim şartı sorununa yeni düzenleme geliyor. Tıpkı SSK’lı yurttaşlar gibi 7200 prim günü ile emeklilik hayali kuran 4A’lı vatandaşlar erken emekliliğin yanında ayrıca, maaşlarda da yüzde 20 oranında artış imkanı elde edecek.

TOKİ’den yeni yatırım! TOKİ 100 bin konutla geliyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), ev alma hayali kuran vatandaşların hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOKİ’nin yeni projeleri, daha pek çok kişiyi ev sahibi yapacak. İşte o yeni projeler!

TOKİ Kayseri Melikgazi 55 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 55 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde 770 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Kayseri'ye 770 yeni konut!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren TOKİ, Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Isparta'ya 1002 yeni konut müjdesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini 15 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 770 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kuraları çekildi!

TOKİ'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik yürüttüğü "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Kayseri Melikgazi Mimarsinan kuraları çekildi. Projeye 17 bin 844 başvuru yapıldı...

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

melikgazi yeni kuran kursu binası Haberi

melikgazi yeni kuran kursu binası


Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesinde 5 Ağustos 2016 günü temeli atılan Hacı Ahmet Camisi yanındaki  Kuran kursu binasının tamamladığını ve yarın hizmete açılacağını söyledi.


Selçuklu Mahallesi, Hacı Ahmet Camii yanında inşa edilen Kur’an Kursu binasının 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Kayseri’nin neresine baksanız hangi okul, hangi dini tesis, üniversitelerimizin binalarında hep, bir hayırseverimizin ismini görüyoruz. Marka şehir Kayseri hayırseverler şehri olarak da anılmaktadır. Melikgazi Belediyesi olarak biz de özellikle eğitim alanında yaptığımız yatırımlar ile hayırsever belediyeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. 16x10 m2 alana sahip tek katlı ve 2 derslikli kuran kursu binasında mutfak ve abdesthane bulunmakta olup 4 ay gibi bir sürede tamamlanmıştır. Belediyemizce yaptırılan son derece güzel bir Kur’an Kursu binası...