06 / 05 / 2024

Melikgazi Yeniköy yaşlı yapı stoğu

Melikgazi Yeniköy yaşlı yapı stoğu

Yeniköy Mahallesi'nde Cuma namazı sonrası esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, bölgenin artık kentsel dönüşüme açık olduğunu çünkü birçok binanın 50 yaşın üstünde olduğunu kaydetti.

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

12 Mayıs 2023 Tarihli İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleleri Kıyı Kesimine Ait İmar Planına Yapılan İtirazlar Doğrultusunda Düzenlenen 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beko'dan bir az yağlı Fritöz alana, ikincisi yüzde 50 indirimli!

Beko, küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini kaydeden Beko'dan dayanılmaz bir kampanya...

A101’de Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim!

A101’de haftanın yıldızları belli oldu. Bu kapsamda, Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim olduğu açıklandı. İşte A101 fiyat listesi 10 Ekim 2023 Salı...

Beko’dan az yağlı fritöz alana ikincisi yüzde 50 indirimli! Son gün 30 Eylül!

Beko, son günlerin moda küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini duyuran Beko, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleri Kıyı Kesimine ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Yaşlılık aylığı 2023 yılında kaç TL oldu? Zam geldi mi?

Yaşlılık aylığı almak için 65 yaşın üzerinde olmak ve belirlenen diğer şartları yerine getirmek gerekiyor. 2023 yılında memur ve emekli maaşlarına yapılan zamların ardından başka kalemlere de yapılan iyileştirmelerle birlikte yaşlılık aylığı da artık zamlı olarak ödenecek. Peki kimler yaşlılık ayl

Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Resmî Gazete’de yayımlandı! Devletten yağlı tohumlu bitkiler için yüzde 75 hibe desteği 

Hiçbir şey ekilmeyen ve boş bırakılan araziler için hibe desteği kararı alındı. Söz konusu karar, Cumhurbaşkanlığı imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre; baklagil, hububat, kanola, ayçiçeği, aspir ve soya gibi yağlı tohumlu üretim yapanlara destek verilecek.

Üsküdar'da patlamanın yaşandığı bina yıkılıyor!

İstanbul Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'ta yer alan ve  patlama yaşanan 3 katlı bina yıkılıyor.

Yeniköy Konakları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Yeniköy Konakları" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

2018'de yaşlı nüfusun yüzde 2,5'i inşaat sektöründe çalıştı! 

TÜİK'in açıkladığı Yaşlı Nufüs İstatistikleri'ne göre, 2018'de yaşlı nüfusun yüzde 2,5'i inşaat sektöründe yer aldı...

Yeniköy Konakları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Yeniköy Konakları İstanbul projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Melikgazi Yeniköy yaşlı yapı stoğu Haberi

Melikgazi Yeniköy yaşlı yapı stoğu

Yeniköy Mahallesi'nde bu yıl gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Memduh Büyükkılıç, bölgenin barındırdığı nüfusta artış olduğunu, çünkü çok katlı binaların yükseldiğini, bu bölgenin artık kentsel dönüşüme açık olduğunu çünkü birçok binanın 50 yaşın üstünde olduğunu kaydetti. Başkan Büyükkılıç bölgede kentsel dönüşümün şart olduğunu söyledi.


Yeniköy Mahallesinde şu anda daha çok sakin bir semt olarak bilindiğini orta sanayi ile bağ ve bahçeli alan arasında sıkıştığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç "Yeniköy Mahallesinde belediye olarak her türlü alt yapı ve ulaşım bağlantı yolları sağlanmıştır. Yeniköy Melikgazi için ender ve özellikli bir semttir. Özellikle küçük sanayi üretimi ile yerleşim alanlarının bir arada olduğu ve arazi ile de gelişime açık bir semttir. Bu bölgeye ikinci bir bahar evi...