06 / 05 / 2024

Melikgazi Yeniköydeki binalar yaşlı mı

Melikgazi Yeniköydeki binalar yaşlı mı

Yeniköy Mahallesi'nde Cuma namazı sonrası esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, bölgenin artık kentsel dönüşüme açık olduğunu çünkü birçok binanın 50 yaşın üstünde olduğunu kaydetti.

Kayseri Melikgazi'de metruk binaların yıkımına başlandı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt, Gülük ve Tacettinveli mahallerinde bulunan metruk yapıları kontrollü şekilde yıkımını gerçekleştirdi. 

Melikgazi Küçükali'de kura heyecanı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeniden inşa edilen binaların tamamlanarak hak sahiplerine teslim ediliyor.

Melikgazi'de dairelerin kura çekimi başladı!

Melikgazi Belediyesince başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında binalar teker teker tamamlanarak hak sahiplerine verilmeye başlandı. 

Beyoğlu’nda tarihi binalar kurtarılıyor!

Beyoğlu’nda yıllara yenik düşerek tehlike oluşturan tarihi binalar kurtarılmaya çalışılıyor. Bölgede bulunan 650 bakımsız tarihi binadan 278’i yenilendi.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm müteahhitleri buluştu!

Kayseri'de Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2017 ve 2018 yılı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alan Kazımkarabekir, Küçükali ve Anbar semtlerindeki Kentsel dönüşüm Binaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Melikgazi Yeniköy'de kentsel dönüşüm şart!

Yeniköy Mahallesi'nde Cuma namazı sonrası esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, bölgenin artık kentsel dönüşüme açık olduğunu çünkü birçok binanın 50 yaşın üstünde olduğunu kaydetti.

Melikgazi'de mahalleler yenileniyor!

Kayseri Melikgazi'de mahalleler yenileniyor. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Kemeraltı, Küçükali, Küçükmustafa, Çorakçılar ve de Yeniköy Mahallelerinde Kayseri şehir merkezinde olmasına rağmen istenilen yapılaşmayı gösteremediğini belirtti.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm projesinin uygulandığı mahalleler yenileniyor!

MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Kemeraltı, Küçükali, Küçükmustafa, Çorakçılar ve Yeniköy Mahallelerinde imar planında yer alan yolları açtıklarını, bu yollarda yaya yolu inşa ettiklerini, refüj yaptıklarını söyledi.

Melikgazi mahalleleri yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Kemeraltı, Küçükali, Küçükmustafa, Çorakçılar ve Yeniköy mahallelerinde imar planında yer alan yolları açtıklarını, bu yollarda yaya yolu inşa ettiklerini, refüj yaptıklarını söyledi.

Melikgazi'de metruk binalar yıkılıyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kış aylarında karla mücadelenin yanı sıra metruk, terk edilmiş ve çevreye tehlike arz eden binaların yıkımını gerçekleştirdiklerini ifade etti...

Ali Ağaoğlu'ndan sonra Kadir Has Vakfı da Yeniköy'de!

Ağaoğlu'ndan sonra Yeniköy'e bir yatırım daha geliyor. Kadir Has Vakfı Yeniköy'ün simge binalarından birini eğitimde yeni girdiği ilköğretim alanında kullanmak için uzun süreliğine kiraladı

Sarıyer Yeniköyde icradan satılık villa: 6.56 milyon TLye!

İstanbul 31. İcra Müdürlüğü Sarıyer Yeniköydeki bin metrekare arsa üzerine inşa edilen villanın yarı hissesini satışa çıkardı. Satışta boğaz manzaralı villa için 13 milyon 134 bin lira değer biçilirken, yarı hissesi için 6 milyon 567 bin lira istendi

Efe Önbilgin ev kirası için ödediği icra parasını geri istiyor!

TNT Televizyonu Genel Müdürü Efe Önbilgin, 2009da boşalttığı Yeniköydeki evin kirası için 165 bin lira icra ile karşı karşıya kalınca parayı ödedi... Şimdi ise karşı dava açıp parayı geri istiyor...

Melikgazi Yeniköydeki binalar yaşlı mı Haberi

Melikgazi Yeniköydeki binalar yaşlı mı

Yeniköy Mahallesi'nde bu yıl gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Memduh Büyükkılıç, bölgenin barındırdığı nüfusta artış olduğunu, çünkü çok katlı binaların yükseldiğini, bu bölgenin artık kentsel dönüşüme açık olduğunu çünkü birçok binanın 50 yaşın üstünde olduğunu kaydetti. Başkan Büyükkılıç bölgede kentsel dönüşümün şart olduğunu söyledi.


Yeniköy Mahallesinde şu anda daha çok sakin bir semt olarak bilindiğini orta sanayi ile bağ ve bahçeli alan arasında sıkıştığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç "Yeniköy Mahallesinde belediye olarak her türlü alt yapı ve ulaşım bağlantı yolları sağlanmıştır. Yeniköy Melikgazi için ender ve özellikli bir semttir. Özellikle küçük sanayi üretimi ile yerleşim alanlarının bir arada olduğu ve arazi ile de gelişime açık bir semttir. Bu bölgeye ikinci bir bahar evi...