27 / 04 / 2024

Melikşah Üniversitesi

Melikşah Üniversitesi

Ladin Mobilya, verimliliği artırmak için Melikşah Üniversitesi ile işbirliğine gitti.Üretim planlaması ve verimlilik noktasında tesislerinde iyileştirme yatırımları yapmayı hedefleyen Ladin Mobilya, Melikşah Üniversitesi ile işbirliğine gitti.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Duo Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Duo Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bağcılar'da Melikşah Dilşah tarafından kuruldu.

Ahşap yapılar, olası depreme karşı can ve mal kaybını en aza indirgeyecek!

Bursa Teknik Üniversitesi'nde (BTÜ), ahşap konut sistemleri ve hesaplama yöntemlerini içeren bir seminer düzenlendi. AHŞAPDER Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kalafat, “Ahşap yapılar, olası depreme karşı can ve mal kaybını en aza indirgeyecek” dedi…

Herkesin inşaat ve baraj yapmaması lazım!

Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, "Belli sektörlere girişin kısıtlanması lazım. Herkesin inşaat yapamaması, herkesin baraj yapamaması lazım." diyerek bu kısıtlamaların yönlendirici politikalar ile yapılması gerektiğini ifade etti...

Ahşap yapılar büyük depremlere karşı dirençli!

"Sismik eğilimli alanlarda, ahşap yapılar tercih edilebilir." diyen Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Ceccotti, "Depremden iletilen enerjiyi dağıtma kapasitesine bağlı olarak ahşap kullanılan bir bina, bir dereceye kadar hasar görmüş olsa bile harabe olmayacaktır." dedi.

Albaraka Türk 2017’de 1 milyar liralık konut kredisi kullandırdı!

Katılım bankalarının konut kredilerinin son 5 yılda iki kat artığına dikkat çeken Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, “Banka olarak 2017’de 5 bin 500 müşterimize, 1 milyar liralık konut kredisi kullandırdık” diye açıklama yaptı. 

Melikşah Utku: Mega projeler heyecan veriyor!

2023 hedefleri doğrultusunda yaratılan mega projelerin heyecan yarattığını söyleyen Albaraka Türk Genel Müdürü Utku, “Dünyanın da radarında olan ulaşım, altyapı, enerji ve savunma alanlarındaki mega projelerimizin mali büyüklüğü 130 ülkenin milli gelirini geride bıraktı” dedi

Melikşah Üniversitesi'nde arsa dolandırıcılığı davası sürüyor!

FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Melikşah Üniversitesi'nde arsa dolandırıcılığı davası sürüyor.

Benden Gayrimenkul Pazarlama ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Benden Gayrimenkul Pazarlama ve Müşavirlik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yasemin Gözcü, Melikşah Gözcü ve Berkay Gözcü ortaklığında kuruldu.

Eymn İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymn İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Melikşah Aymak tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahşap yapılar daha dayanıklı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Orman Fakültesi'nce yürütülen proje kapsamında ahşap yapıların depreme karşı daha dayanıklı olduğu ortaya çıktı. Türkiye'nin ahşap yapılara verdiği önemin daha da artması hedefleniyor.

Bafra Fevzi Çakmak Mahallesi'ne yeni yol!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fevzi Çakmak Mahallesi Melikşah, Tuğrul Bey, Fırat Sokaklarında yapılan asfalt ve Aktekke Mahallesinde yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Melikşah Üniversitesi Haberi

Melikşah Üniversitesi

Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük, söz konusu işbirliğin bu yılın başında başladığını belirterek, "Halen hocalarımızla görüşme halindeyiz. İşletmemizi daha verimli, teorik ve pratiğin buluştuğu daha nitelikli bir alan haline getirmek istiyoruz. Eğer bu çalışmalarımızdan iyi sonuç alırsak, alanında örnek bir mobilya firması olacağız" dedi. 


Söz konusu çalışmanın Türkiye mobilya sektörüne örnek olabileceğine inandıklarının altını çizen Sedat Böyük, mobilya sektöründe bugüne kadar böyle bir çalışmanın yapılmadığına dikkat çekti. Çalışmadan olumlu sonuçlar almaları halinde birçok konuda yatırım hedefl ediklerine vurgu yapan Böyük, "Sektör olarak bu zamana kadar üniversite-sanayi işbirliği konusunda sağlıklı bir çalışma ortaya koyamadık. Ancak bundan sonra böylesi bir çalışmanın yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Çalışmamızın birçok KOBİ’yi örnek olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 


Mobilya sektörüne 1986 yılından beri hizmet verdiklerini anlatan...