17 / 05 / 2024

Melis Nur

Melis Nur

Birim Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Perihan Nur, Melis Nur tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Şişli, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Aşkın Nur Yengi 8.5 milyon TL'ye villa aldı!

Başarılı şarkıcı Aşkın Nur Yengi, 5 milyon TL'ye Acarkent'teki bahçe katı dairesini satarak, 8.5 milyon TL'ye bahçe içinde yine aynı siteden villa aldı.

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi kura sonuçları 22 Mayıs 2020!

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi kura sonuçları 22 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi kura sonuçları 22 Mayıs 2020 ve TOKİ Artuklu kura sonucu listesi...

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Nur Gıda ve Kimya Sanayii Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Gıda ve Kimya Sanayii Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sadık Karasu ve Halil İbrahim Karasu tarafından kuruldu.

Melis İşiten: Dul kadınsın diye ev vermeyene rastladım!

Eşi Uraz Kaygılaroğlu’ndan kısa bir süre önce boşanan Melis İşiten’le, kadın hikayelerini anlattığı yeni kitabı vesilesiyle buluştuk. İşiten en çok Bağdat Caddesi’nde ev ararken duyduğu “Dul kadına ev yok” cümlesi nedeniyle üzüldüğünü söylüyor...

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi bugün satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi projesinde yer alan 1 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları 31 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi projesi için başvuru dönemi 31 Ekim'de başlıyor.

Cansu Melis Karakuş'tan gayrimenkul yatırımı!

Cansu Melis Karakuş, gayrimenkul yatırımları için Remax 7tepe’de Arazi Yatırım Uzmanı olan Mert Başaran ile Yatırım Danışmanı olarak anlaştı. Karakuş, ilk yatırımını Başaran aracılığı ile Eskişehir'de yaptı...

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Esra Nur Açkı evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı seçildi. Peki Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Melis Nur Haberi

Melis Nur

Birim Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Perihan Nur, Melis Nur tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


Birim Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) MİMARLIK a) Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile...