02 / 05 / 2024

meltem ünal erzen

meltem ünal erzen

Birleşmiş Milletler(BM) Bin Yıl Kalkınma Hedefleri doğrultusunda 8 Mart 2006’da kurulan ve Başkanlığını Yrd. Doç. Dr. Meltem ÜNAL ERZEN ’in yürüttüğü Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi, Bauhaus ’un katkılarıyla “Bahçe Bakım Eğitimleri” düzenleyecek.

Ünal Pala: Sky Tower ile kârlı ofis dönemi başlıyor!

Ankara Sky Tower'la çözüme kavuşuyor. Proje ortaklarından Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala "Ankara Sky Tower'da aidat sorununu çözmeyi hedefliyoruz, işletme giderlerini düşürüp, firmaların aidata verecekleri miktarı kâra çevirmeleri amacımız.

Ünal Köken Kandıra Çarşı Mahallesi’ndeki restorasyon çalışmalarını inceledi!

Ünal Köken, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Çarşı Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Köken, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak restore edilen bölgeleri tekrar halkın hizmetine kazandırmayı istediklerini dile getirdi.

Meltem Öztürk: Tire'nin tarihi eserler restore edilecek!

Yrd. Doç. Dr. Meltem Öztürk, Dünya Tarih ve Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne adaylık çalışmaları devam eden Tire'de insan eli ile çöplük haline gelen tarihi eserlerin temizlenip restorasyona hazır hale getirileceğini söyledi.

Ramazan Özünal: Kocaeli örnek ve model bir il!

Ankara’dan gelen Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal; Kocaeli bize göre örnek ve model bir il konumunda, birlikte önemli hizmetleri yönetmeye devam edeceğiz, dedi.

Ünal Köken: Suyu dikkatli kullanın!

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken İzmit Müftülüğü'nün, su bilincini artırmak ve çevre bilincini kazandırmak amacıyla düzenlediği sosyal proje kapsamında barajı ziyaret eden öğrencilerden suyu dikkatli kullanmalarını istedi..

Ramazan Özünal: Kocaeli örnek ve model bir kent!

Ankara’dan gelen Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve beraberindeki heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’ı makamında ziyaret etti. Özünal: "Kocaeli örnek ve model bir kent" dedi

Fatih Han Ünal, Ordu Çevre Yolu inşaatını inceledi!

Ak Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Türkiye’nin en uzun tünellerine sahip olan ve Türkiye ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak olan Ordu Çevre Yolu’nun bitim noktasında proje değişikliğine gidildiğini söyledi.

İrfan Önal: Rus ve Alman turistler Türkiye'nin gözbebeği!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Önal, Türkiye'ye, Antalya'ya gelmenin, Türkiye'de tatil yapmanın Ruslar için bir fenomen olduğunu ve Alman pazarının ise en sağlam pazarımız olduğunu açıkladı

Meltem Öztürk: Tire'deki tarihi eserler restore edilecek!

İzmir Üniversitesi Tire'deki Tarihi Eserleri Koruma Komisyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem Öztürk, aralarında 14'üncü yüzyıldan kalma bir mescidin de bulunduğu tarihi eserlerin insan eli ile çöplük haline getirildiğine dikkat çekti

Ünal Pala: Ankara'da iş merkezleri level atladı!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Başkent iş dünyası apartman dairelerindeki ofislerinden çıkarak iş merkezlerine geçmeye başlarken, iş merkezleri de fark yaratabilmek için yeni konseptler ve hizmetler sunuyor” dedi.

İrfan Önal: Alman ve Rus turistler Türkiye'nin gözbebeği!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Önal: "Türkiye'ye, Antalya'ya gelmek, Türkiye'de tatil geçirmek Ruslar için bir fenomen. Orada tatil için akla gelen ilk ülkeyiz" dedi.

Ünal Pala: Başkent'te iş merkezleri yükseliyor!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Başkent iş dünyası apartman dairelerindeki ofislerinden çıkarak iş merkezlerine geçmeye başlarken, iş merkezleri de fark yaratabilmek için yeni konseptler ve hizmetler sunuyor" dedi.

Ünal Pala: Başkent’te iş merkezleri level atladı!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Başkent iş dünyası apartman dairelerindeki ofislerinden çıkarak iş merkezlerine geçmeye başlarken, iş merkezleri de fark yaratabilmek için yeni konseptler ve hizmetler sunuyor” dedi.

meltem ünal erzen Haberi

meltem ünal erzen


Bauhaus ’un Marmara Forum AVM ’deki mağazasında düzenlenecek eğitimlerde katılımcılara; bahçe ya da balkonlarda yetiştirilen çiçek, küçük bitkiler ve bahçe ağaçları konusundaki bilgiler ve uygulamalı çalışmalar eğitimlerini Ziraat Mühendisi Mesut Tektimur verecek. 2 gruptan oluşacak eğitimler 4 hafta süresince devam edecek. Şubat ayı içerisinde alınan kayıtlarla toplamda 80 kişi ‘Bahçe Bakım Eğitimleri’ nden yararlanacak. 


Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin, Bauhaus ‘un katkılarıyla düzenleyeceği “Bahçe Bakım Eğitimleri” 5 Mart 2013 saat: 09.00’da, Marmara Forum AVM Bauhaus Mağazasında yapılacak tanıtım toplantısıyla başlayacak. Bahçemi Seviyorum etkinliği tanıtım toplantısı ve ilk eğitimine Bakırköy Kadın Meclisi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen ve Bauhaus Marmara Forum AVM İşletme Müdürü Arif Koşar de katılacak. 


Şehrin kalabalığı ve gürültüsü içinde, birkaç canlıdan oluşan renkliliğin, kent insanının hayatına...