25 / 07 / 2024

Memduh Boydak fetö davası

Memduh Boydak fetö davası

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

Memduh Boydak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

FETÖ'ye himmet davası!

FETÖ'ye finansman sağlayıp örgüt adına himmet topladıkları gerekçesiyle Boydak ve Kaynak Holding eski yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 39'u tutuklu 135 sanığın yargılandığı davanın duruşması ertelendi. 

TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısı 691!

TMSF bünyesindeki şirketlerle ilgili bir liste yayınladı, listede Boydak, Koza ve Kaynak Holding dahil 691 şirket bulunuyorKaynak: TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısını açıkladı.

Bayburt'ta FETÖ'cü 2 şirkete kayyum!

Bayburt'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında 2 şirkete kayyum atandı.

FETÖ'nün yurtları Ensar Vakfı’na tahsis edildi!

İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan Hasırcılar Erkek Öğrenci Yurdu ve Gürpınar Kız Öğrenci Yurdu FETÖ operasyonları kapsamında içindeki eşyalarla birlikte el konulan yurtlardan ikisiydi. Bu yurtlar Ensar Vakfı’na devredildi.

FETÖ nereye taşınıyor?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen üzerindeki baskılara daha fazla dayanamadı. Gülen'in Gülen’in Pensilvanya’daki malikanesinden Virginia’ya taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.

El konulan FETÖ üyelerinin gayrimenkulleri TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ üyelerinin malvarlıkları kapsamında el konulan gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tekin sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı 500'e yaklaştı!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Boydak, Koza İpek, Naksan, Dumankaya, Alfemo ve Kadıoğlu Grubu'na bağlı şirketlerin de bulunduğu 500'e yakın şirket TMSF'ye devredildi

Kanal İstanbul'un isim hakkını FETÖ'cü Gökhan Aygen almış!

Kanal İstanbul Projesi’nin isim hakkının Sakarya’da FETÖ’den tutuklanan Gökhan Aygen’in ortağı olduğu firma tarafından projenin açıkladığı gün Türk Patent Enstitüsü’nden tescil ettirildiği ortaya çıktı.

FETÖ'nün ekonomik gücü 22,5 milyar TL!

Kamu içindeki kadrolaşması bir yana FETÖ’nün en büyük silahı paraydı. Örgütün hükmettiği hesaplanabilir ekonomik büyüklük 22,5 milyar lirayı buluyor,

FETÖ’cüler, Kanal İstanbul’un çevresindeki arsaları mı topladı?

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat, FETÖ’cü kişilerin projeye yönelik bilgilere önceden ulaşıp arsa topladıklarını öne sürdü

FETÖ’cüler ABD’de 128 yeni okul açmak için dilekçe verdi!

İstihbarat kaynakları FETÖ elebaşı Gülen’in ‘ABD’de yeni bir eğitim hamlesi başlasın’ talimatı verdiğini belirtiyor. Bu çağrının üzerine dünyanın dört bir yanında aralarında yabancıların da bulunduğu FETÖ’cüler ABD’de 128 yeni okulun açmak için dilekçe verdi.

FETÖ Washington’da ihanet üssü kuruyor!

Fetullah Gülen’i iade etmeyen ABD, örgüte yeni bir ihanet üssü kurması için Washington’da bulunan 200 dönümlük arazi sattı. Dev bir kampüsün yapılacağı arazide Türkiye’den kaçan FETÖ’cüler burada barınacak.

Memduh Boydak fetö davası Haberi

Memduh Boydak fetö davası

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kayseri'deki FETÖ davasında yargılanan eski Boydak Holding yöneticilerinin holding ve bağlı şirketlerindeki hisselerinin müsaderesine karar verildi.

Davada eski Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak 11 yıl 10 ay 15 gün, holdingin eski yöneticilerinden Şükrü Boydak 10 yıl, Mustafa Boydak 7,5 yıl hapis cezasına...