30 / 04 / 2024

meme kanseri

meme kanseri

Ülkemizde ve dünyada her yıl Ekim ayında düzenlenen “Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı” kapsamındaki etkinliklere M1 Merkez Adana AVM’de destek oldu. M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz konuyu değerlendirdi.

Boğaziçi ve FSM köprüleri, pembe renge büründü!

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri, meme kanserinde erken tanının önemine dikkati çekmek amacıyla her yıl olduğu gibi pembe renkle ışıklandırıldı. Yarın da yürüyüş yapılacak.

Boğaziçi Köprüsü pembeye büründü!

Boğaziçi Köprüsü "Meme Kanseri Bilinçlendirme" ayı etkinlikleri kapsamında bu akşam saat 20.00’de meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için pembe renkle ışıklandırıldı...

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Beşiktaş'tan Mandzukic'e lüks villa teklifi!

Transferde Hırvat golcü Mandzukic ile ilgilenen Beşiktaş, yıldız ismi kadrosuna alamadı. Anlaşma son anda yatarken transferinin gerçekleşmeme sebebinin 3 milyon euro'luk imza parasını nakit olarak istemesi olduğu öğrenildi. 

Konut sektörü Türkiye için vazgeçilmez!

Türkiye’de ise dünya ölçeğinde durgunluğa düşmeme ve yine inşaata yönelme eğilimi gözleniyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları da düşünüldüğünde gayrimenkul sektörünün hızlanacağı düşünülüyor.

Malatya Stadyumu ne zaman açılacak?

Temeli 2012 yılında atılan Malatya Stadyumu henüz hizmete açılmadı. Yeni stadın Bursaspor ile oynanacak maça yetişmeme gibi bir ihtimalin söz konusu olmadığı ifade edildi.

Kentsel dönüşümde kanser tehlikesi mi var?

Türkiye’de kentsel dönüşümle yıkılacak 7 milyonu aşkın binada başta akciğer kanseri olmak üzere, birçok solunum hastalığına neden olan asbest bulunuyor.

Ankara'da Kentsel Dönüşüm ve Asbest Tehlikesi paneli düzenlendi!

Ankara'da Kentsel Dönüşüm ve Asbest Tehlikesi başlıklı panel düzenlendi. Türk Toraks Derneği Başkanı Kalyoncu, "Mezotelyoma adı verilen akciğer zarı kanseri, gırtlak kanseri, yumurtalık kanseri, asbestozis denilen bir tür akciğer hastalığı riskler arasındadır" dedi.

Mahmut Metin Gültekin kimdir?

2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele eden Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti. Peki, Mahmut Metin Gültekin hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Sigara içenler Folkart'ta çalışamayacak!

FOLKART Başkanı Mesut Sancak, çalışanların tamamının, gördükleri eğitim sonrası "31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü"ne, sigarayı bırakarak girdiklerini söyledi.

Folkart, sigarasız şirketler arasına katıldı!

Folkart Başkanı Mesut Sancak, çalışanların tamamının, gördükleri eğitim sonrası “31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü”ne, sigarayı bırakarak girdiklerini açıkladı. Folkart, tamamen ‘Sigarasız Şirketler’ arasına katıldı.

İstanbul'daki kentsel dönüşümlerde asbest riski fazla!

Binalarda asbest riski ve akciğer kanseri ilişkisi çok fazla irdelenmese de büyük risk taşıyor. Asbeste maruz kalanlarda kanser ortalama olarak 10-40 yıl arasında ortaya çıkıyor.

Kat mülkiyetine geçmeme cezası var mı?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anagayrimenkul içindeki bağımsız bölümlere kat mülkiyeti tapusu alınabiliyor. Peki, kat irtifakı tapusu olup kat mülkiyetine geçilmezse ne olur? Kat mülkiyetine geçmeme cezası var mı?

Ünlü miras davalarında gayrimenkuller nasıl bölündü?

Miras davaları, birçok aile fertlerinin arasına kara kedi gibi giriyor. Çoğu dava sonucunda şirketler bölünüyor, aile fertleri birbirleriyle görüşmeme kararı alıyor. Davaların yok ettiği şirketler hatta cinayete neden olan miras paylaşımları yaşanıyor.

meme kanseri Haberi

meme kanseri

AVM’ye gelen ziyaretçiler arasında farkındalık yaratmak ve “Meme Kanseri” hakkında duyarlılığı arttırmak amacıyla M1 Merkez Adana AVM’de Adana Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 19 Ekim 2014 Pazar günü Meme Kanseri Bilgilendirme Standı kuruldu. Gün boyunca bilgilendirme yapılan standa;ziyaretçiler yoğun ilgi  gösterdi.


Adana Valiliği Halk Sağlığı Kanser Şubesi yetkilileri tarafından M1 Merkez Adana AVM ziyaretçilerine “Meme Kanseri”nde erken teşhisin önemi vurgulandı. Bu anlamda doktor kontrollerinin kesinlikle aksatılmaması gerektiği ve kanserden korunma yöntemleri konusunda geniş kapsamlı bilgi paylaşıldı.   

M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz; “Ülkemizde ve dünyada çok yaygın bir hastalıkla erken teşhis ve tedavi sayesinde mücadele edilebileceğinin vurgulandığı bu tarz bilinçlendirme ve farkındalık kampanyalarını desteklemeye ve  “Hayatın Merkezi”nde gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”...