21 / 05 / 2024

Memet Akbacak

Memet Akbacak

Sertez Kimya İnşaat Reklam ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Memet Akbacak Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta İkitelli'de kuruldu.

Özçağlar Mimari Yapı İnşaat Gıda Hayvancılık Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçağlar Mimari Yapı İnşaat Gıda Hayvancılık Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Koçer Çağlar, Aziz Çağlar, Memet Akbacak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zeki Aras tarafından kuruldu.

Aktema İnşaat Tekstil Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Aktema İnşaat Tekstil Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Asker Akbacak tarafından kuruldu.

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

İzyap Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzyap Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Deniz ve Memet İnan Dursun ortaklığında kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Life 58 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life 58 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Memet Rifat Çabuker ve Mustafa Dolu ortaklığında kuruldu.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti TBMM'de!

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Memet Bülent Karataş, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Memet Doğan tarafından kuruldu.

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Aktaş ve Memet Aktaş ortaklığında kuruldu.

Salık Enerji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salık Enerji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Memet Yılmaz tarafından kuruldu.

Timkur İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu!

Timkur İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Memet Timuçin tarafından kuruldu.

Adetaş İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Adetaş İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Bektaş tarafından kuruldu.

Memet Akbacak Haberi

Memet Akbacak

Sertez Kimya İnşaat Reklam ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Memet Akbacak Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta İkitelli'de kuruldu.

Sertez Kimya İnşaat Reklam ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Adres: İkitelli Osb Mutsan Sanayi Sitesi M3 Blok No:3...