27 / 04 / 2024

Memet Karaer

Memet Karaer

Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 1 milyon TL sermaye ile İstanbul Avcılar Denizköşkler Mahallesi' nde kuruldu.

Özkanca Yapı ve Girişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kimdir?

Esat Özkanca, Ferhat Özkanca, Memet Karaer, Asım Karaer ve Yalçın Abdik'in ortakları olduğu Özkanca Yapı ve Girişim San. Tic. Ltd. Şirketi Kasım 2012 tarihinde 5 milyon TL sermaye işe kuruldu.

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zeki Aras tarafından kuruldu.

Bakanlıktan marketlerdeki fiyat ve etiketlere sıkı denetim!

Ticaret Bakanlığı yurt genelinde çeşitli illerde market denetimlerini sürdürdü. Ankara Ticaret İl Müdürü Yavuz Karaer yapılan denetimleri değerlendirdi. İşte detaylar...

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Didem Karaer tarafından kuruldu.

O ilde 42 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz! Hemen bu tarihe bakın!

Gümüşhane Belediyesi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Karaer ve Hasanbey mahallelerinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İzyap Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzyap Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Deniz ve Memet İnan Dursun ortaklığında kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

O ilde 4 iş yeri satılıyor! İş yeri arayanlara büyük fırsat! 

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Karaer Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan Modern Kapalı Pazar Yerindeki 4 iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Karaer Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karaer Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ömer Kaçıral tarafından kuruldu.

Life 58 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life 58 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Memet Rifat Çabuker ve Mustafa Dolu ortaklığında kuruldu.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti TBMM'de!

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Memet Bülent Karataş, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Memet Doğan tarafından kuruldu.

Memet Karaer Haberi

Memet Karaer


Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 1 milyon TL sermaye ile İstanbul Avcılar'da kuruldu.


Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

ASIM KARAER 166.700,00 TL

MEMET KARAER 166.650,00 TL

ÖZCAN ÖZKANCA 166.700,00 TL

HAKAN ÖZKANCA 166.650,00 TL

ERCAN AKİKOL 111.100,00 TL



Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1) Yurt içinde veya yurt dışında her türlü inşaat tesisat, montaj işleri ile her nevi müteahhitlik işlerini üstlenmek ve bu fasıldan olmak üzere inşaat ve tesisat projelerini hazırlamak, mühendislik ve mimarlık hizmetlerini yapmak, resmi, yarı resmi ve özel ihalelere katılmak, toplu ve münferit konut, işyerleri, iş hanları, fabrika, hastane ve komple sanayi tesisleri ile sosyal tesisler inşa...