07 / 05 / 2024

m.emin saraç anadolu imam hatip lisesi

m.emin saraç anadolu imam hatip lisesi

M.Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde yer alan Başakşehir M. Emin Saraç Kültür Merkezi'nin açılışı 'Şakacı Hoca Nasrettin' çocuk oyunuyla yapıldı. İlk oyunu 650 çocuk aileleriyle birlikte izledi....

Milli Emlak Tuzla'da ticaret imarlı arsa satacak!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Tuzla Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak, İstanbul'da imarlı iki arsa satacak! Mega kentte hem yüzde 20 indirimli hem de KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Sancaktepe ve Tuzla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Milli Emlak İstanbul'da 8 taksitle KDV'den muaf arsa satacak! Konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Kartal'da 8 taksitle KDV'den muaf arsa satacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcuna zam ve enflasyon çıkışı! KYK borçları silinecek mi?

Sosyal medyada başlayan ve Türkiye'nin gündemine oturan KYK borçlarına gelen aşıır zamlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündemine geldi. 15 Temmuz'un 6. yıldönümünde Saraçhane'de konuyla ilgili konuşan Erdoğan, gençlerin merak ettiği konular hakkında konuştu.

Hazine arazisine ev yapmak isteyenler dikkat! İstanbul'da konut alanı imarlı arsa satışa çıktı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Kartal'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsa 723,90 metrekare alana sahip.

Milli Emlak İstanbul'da 16 ev satacak!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'da bulunan 16 meskeni toplamda 15 milyon 610 bin liraya satıyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 88 milyon TL'ye satılık 44 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Şile  ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 44 adet gayrimenkulü 87 milyon 96 bin 977 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 116.9 milyon TL'ye satılık 164 konut!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal, Adalar, Kadıköy, Maltepe ve Üsküdar ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 164 adet konutu 116 milyon 875 bin 542 TL'ye satıyor.

Şile'de 52.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Şile Balibey'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 52 milyon 951 bin 550 TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 70.3 milyon TL'ye satılık 29 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Tuzla, Kartal ve Şile ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait 29 gayrimenkulü 70 milyon 324 bin 231 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 25 milyon TL'ye satılık 49 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi tarafından, Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğüne ait 49 gayrimenkul 24 milyon 970 bin 312 TL'ye satışa çıkarıldı. 

İstanbul'da 13.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Kartal ve Tuzla'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 13 milyon 520 bin 700 TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 28.3 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Kadıköy, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Tuzla ve Şile ilçelerinde yer alan 16 gayrimenkulü 28 milyon 276 bin 984 TL'ye satıyor...

m.emin saraç anadolu imam hatip lisesi Haberi

m.emin saraç anadolu imam hatip lisesi


İlk oyunu 650 çocuk aileleriyle birlikte izledi. Veliler Başakşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek, oyunu ve salonu çok beğendiklerini dile getirdi. 870 kişilik izleyici kapasitesine sahip olan BES Kültür Merkezi sezon boyunca çocuk ve yetişkin tiyatro oyunları ile Başakşehir kültür sanat hayatını canlandıracak.


Yeni...