23 / 07 / 2024

memur emekli zamları

memur emekli zamları

Hükümetin polis, hemşire, din görevlisi ve öğretmenleri kapsayan 3600 ek gösterge düzenlemesi açıklamasından sonra maaşların nasıl hesaplanacağı belli oldu. Memur-Sen, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'le bir araya geldi. Düzenlemedeki eksiklikler masaya yatırıldı.

Emekliye hem zam hem promosyon müjdesi: Bu ay hesaplara tam bu kadar yatacak! İşte Denizbank promosyon Temmuz 2024...

Emekli zamlarının belli olmasının ardından emekliler merakla banka promosyonlarını araştırmaya başladı. Peki Denizbank ne kadar promosyon veriyor? İşte Denizbank promosyon Temmuz 2024...

Temmuz 2024 emekli zamlarında kök maaş tehlikesi! Milyonlarca emekli düşük zam alabilir! 

Emekli vatandaşların gözleri Temmuz 2024 zammındayken, Doç. Dr. Okan Güray Bülbül'den söz konusu zamlarla ilgili çok önemli bir açıklama geldi. Doç. Dr. Okan Güray Bülbül açıklamasında emeklilerin kök aylıkları nedeniyle zam alamayabileceğini söyledi 

Memur emekli maaşı zammı açıklandı! En düşük memur maaşı 39 bin 409 TL! Memurlar şimdi Temmuz maaşlarınıza bakın!

Merkez Bankası Nisan ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre Mayıs ve Haziran ayı enflasyon beklentisi sırasıyla yüzde 3 ve yüzde 2,54 olarak açıklandı. Peki memur maaşlarına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? İşte rakam rakam yeni memur maaşları... 

Asgari ücret Temmuz'da en az 21 bin 320 TL! Merakla beklenen rakamlar geldi: İşte memur emekli maaşı zammı...

Enflasyon, yıl ortasında asgari ücretlinin her 4 lirasından 1 TL'sini elinden almış olacak. Bu nedenle agari ücrete, temmuzda en az yüzde 25.4 zam yapılması ve en az 21 bin 320 TL olması gerekiyor. 

Emekli enflasyon farkı ve memur enflasyon farkı 2024! Emekli memur maaşı hesaplama! Yeni maaşlarınıza hemen bakın!

4 aylık enflasyon farkı nisan ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla beraber emekli ve memur maaş zamları da tek tek hesaplandı. İşte emekli enflasyon farkı ve memur enflasyon farkı 2024!

Memur enflasyon farkı 2024! Memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Milyonlarca memur ve memur emeklisi son dakika Temmuz zammı ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. İşte memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Memur, emekli, asgari ücrette hesaplar tek tek sil baştan değişiyor! 

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren memur, emekli, asgari ücrette hesaplar tek tek sil baştan değişiyor. Ekonomist Şenol Babuşcu yeni düzenleme için merakla beklenen tarihi açıkladı...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde! En düşük emekli maaşı resmen 10 bin TL! Meclis'ten geçti!  

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisini yakından ilgilendiren maaş zammı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın verdiği müjdeyle memur emekli aylığı artış oranıyla eşitlenerek yüzde 49,25 olacağı açıklandı ve TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. 

4 aylık enflasyon farkı resmen açıklandı! Memur ve emekli maaş artışı peş peşe hesaplandı! İşte 2024 zamlı maaşlar...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim ayı enflasyon oranını açıkladı. Bu kapsamda memur ve emekli maaş artışları için 4 aylık fark belli oldu. Peki, Memur, emekli maaş artışı ne kadar olacak?

Sosyal yardım alanlara müjde: 2024 yılında yüzde 52.18 okkalı zam geliyor! Engelli aylığı, evde bakım, 65 yaş, SED

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan sosyal destek ödemeleri memur, emekli ve asgari ücret zammından sonra arttırılacak. Gözler Ocak ayında yapılacak artışlara çevrildi. Peki 2024 yılında sosyal destek ödemeleri ne kadar olacak?

En düşük memur maaşı 33 bin TL! Zamlı memur maaşları ne zaman yatacak? Memurlar ikramiye alacak mı? 

Memur maaş zamları ile ilgili son dakika hesaplamaları peş peşe gelmeye devam ediyor. Peki Zamlı memur maaşları ne zaman yatacak? Memurlar ikramiye alacak mı? İşte detaylar... 

Sosyal destek ödemelerine kallavi Ocak zammı geliyor! 65 yaş, engelli maaşı, evde bakım, SED desteği zamlı maaşlar 2024!

Ocak ayı memur, emekli ve asgari ücretlilerin yanı sıra sosyal destek ödemelerinden faydalananlar için de zam ayı olacak. Peki hangi sosyal destek ne kadara yükselecek? İşte rakamlar...

Enflasyon tahminlerine göre Ocak'ta emekli ve memur maaşları tam bu kadar olacak! Yüzde 62, yüzde 65 ve yüzde 67.22...

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, Orta Vadeli Program ve Piyasa Katılımcıları Anketi'ndeki enflasyon tahminlerine göre memur ve emekli maaş zamları tek tek hesaplandı. İşte milyonlarca kişinin merakla beklediği o rakamlar...

memur emekli zamları Haberi

memur emekli zamları

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz 6 Haziran'da 3600 ek gösterge düzenlemesinin detaylarını açıkladı. Erdoğan, yardımcı hizmetler sınıfındakiler de dahil, 5,3 milyon kamu görevlisinin tamamının 2023'ten itibaren düzenlemeden yararlanacağını ifade etti.

Düzenlemenin hayata geçmesiyle birlikte birinci dereceye gelmiş olma şartıyla tüm meslek gruplarındaki hak sahipleri hemen 3600 ek göstergeye yükseltilecek. Bunun yanında genel müdür yardımcılarının ek göstergeleri 3600’den 4400’e, şube müdürü ve ilçe müdürü seviyesindeki yöneticilerin ek göstergeleri de 2200’den 3000’e çıkartılacak.

Emekli memurlar ile aktif memurlar arasındaki maaş farkı fazla.  

Kamu çalışanı emekli olduktan sonra bazı kesintileri oluyor. Ek geliri olmuyor. Aile ve çocuk yardımı kesiliyor. Aylık bağlanma oranında düşüş oluyor. Dolayısıyla maaşlarında düşme hasıl oluyor. 3600'ün yürürlüğe girmesiyle emekliler bundan istifa edecek.

Ek göstergesi 3000 olan memur emeklisi şu anda 5 bin 627 lira maaş alıyor. 3600 ek gösterge alması halinde...