19 / 05 / 2024

Menderes Alperen Gayrimenkul

Menderes Alperen Gayrimenkul

Menderes Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Limited Şirketi, Menderes Alperen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Fatih, Nişanca Mahallesi, Ağa Çeşme Sokak'ta kuruldu.

Kurikon Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurikon Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alperen Kurnaz ve Talha Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de! 

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Menderes, 15 Temmuz, Evri Taşbiçme ve Bağdın-ı Sağır mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü 3 ve 10 yıllık süreyle kiraya veriyor. Peki kiralama bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mtrend Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtrend Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Taştemur ve Menderes Aysu ortaklığında kuruldu.

İzmir Menderes'te 7 adet gayrimenkul satışa sunuldu! Arsa, arazi ve ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menderes ilçesinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Menderes'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Mottom Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mottom Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alperen Gökçe tarafından kuruldu.

Reysaş GYO İzmir'deki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya'nın İzmir'in Menderes ilçesinde bulunan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İzmir Menderes'te 8.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan gayrimenkulü 8 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Osmaniye'de 8.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Osmaniye Merkez Adnan Menderes Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 464 bin 940 TL bedelle satışa çıkardı.

Kuyaş Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyaş Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ufuk Başer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Ürün, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Sakarya, Yönetim kurulu üyesi Zekeriya Aslan, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Demirli, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Odabaşı oldu.

Stela Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stela Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Menderes Utku tarafından kuruldu.

İzmir Menderes'te 22 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes Tekeli'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 22 milyon TL bedelle satışa çıkardı. 

Kaff Group Gayrimenkul İzmit'te açıldı!

Kaff Group Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi, Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmet veremeye başladı.

ÖİB İzmir Menderes'teki gayrimenkulün imar planını onayladı!

İzmir ili Menderes ilçesinde yer alan 2862 ada, 24 ve 25 parsellere ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

Menderes Alperen Gayrimenkul Haberi

Menderes Alperen Gayrimenkul

Menderes Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Limited Şirketi, Menderes Alperen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta kuruldu. 



Menderes Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-) Her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller...