07 / 05 / 2024

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Gazipaşa Mahallesi'nde meydan yapımı gerçekleştiriliyor.

Menderes Belediyesi ilçedeki okulları yeniliyor!

Menderes Belediyesi tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki okullarda bakım onarım çalışması gerçekleştiriliyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesi yürütülen çalışmalarda okulların boyama, tadilat ve düzenlemeleri yapılıyor.

İzmir Menderes'te satılık 2.198 metrekare arsa! 13.2 milyon TL'ye! 

İzmir Menderes Belediyesi, İzmir ili, Menderes ilçesi, Cumaovası Mahallesi'nde yer alan 2.198 metrekarelik arsayı 13 milyon 192 bin 680 TL'ye satıyor.

Menderes Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye satılık tarla!

İzmir ili Menderes Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait olan İzmir ili, Menderes ilçesi, Tekeli Mahallesinde bulunan tarlayı 8 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı..

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Menderes Belediyesi'nden 2.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Çile Mahallesi Tekkealtı mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 2 milyon 669 bin 819 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Menderes Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Görece Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul Menderes Belediyesi tarafından 3 milyon 653 bin 267 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Menderes Belediyesi'nden 3.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Çile Mahallesi Tekkealtı Mevkiideki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 7 Kasım'da yapılacak..

İzmir Menderes'te 3.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Çile Mahallesi Tekkealtı mevkiinde bulunan tarlayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleşecek...

İzmir Menderes'te 7.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca-Büyükovacık'ta yer alan 51 bin 59 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 3 Ekim 2018 tarihinde yapılacak...

Menderes Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca - Büyükovacık'ta yer alan tarlayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

İzmir Menderes'te 8.9 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca-Büyükovacık Mevkiideki tarla ihale ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek...

İzmir Menderes Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık tarla!

İzmir Menderes Belediyesi, Ataköy-Kalabak Mahallesi'nde 73 bin 985,60 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

Menderes'e 70 milyon TL'lik yatırım!

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye 4 yılda 70 milyon liralık yatırım gerçekleştirildi.

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

İZMİR'in Menderes Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi'ne kazandırılacak meydan için çalışmalara başlandı.


Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Gazipaşa Mahallesi'nde meydan yapımı gerçekleştiriliyor. Çalışmanın tamamlanmasıyla içinde sağlık ocağı, muhtarlık, anıt ve yeşil alanların yer alacağı meydan mahalleye kazandırılmış olacak.


Çalışma hakkında bilgi veren Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu, "Gazipaşa Mahallemize yepyeni projemizle çağ atlatıyoruz. Yapımına başladığımız projemizin içinde meydan, sağlık ocağı, muhtarlık, anıt ve yeşil alanlar yer alacak. Mahallemize farklı bir hava katacak olan meydan çalışmamızı kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Projemiz, Gazipaşa'ya çok yakışacak " dedi.


Meydan içinde yer alacak anıtla ilgili de bilgi veren Başkan Soylu, "Gazipaşa mahallemizde ağırlıklı olarak 1989'da Bulgaristan'dan göç etmek zorunda kalan vatandaşlarımız yaşamakta. Bu nedenle o tarihte vatandaşlarımızın yaşadıkları zorlukları...