05 / 05 / 2024

Menderes Belediyesinden yeni evlenen çiftlere hediye

Menderes Belediyesinden yeni evlenen çiftlere hediye

Menderes Beledilyesi'nde yeni başlatılan uygulama ile evlenen çiftlere nikah paketi hediye ediliyor. Doğan ve Pala ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da, genç çiftin nikahını kıydı.

İzmir Menderes'te deprem mağdurları için yeni imar planı onaylandı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihde 6,9 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilen bölgelerden biri olan Menderes’te, orta ve ağır hasar alan evler için imar planları onaylandı.

Adnan Menderes Müzesi’nin inşaatında sona gelindi!

Aydın’a değer katması planlanan Adnan Menderes Müzesi'nde inşaat çalışmalarında sona geldi. Müzenin Aydınlıların yeni yaşam alanı olması planlanıyor.

Menderes Türel'den Manavgat'a hızlı tren müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak Türkbeleni Projesi'ne Millet Kıraathanesi yapacaklarını, Sorgun’a da halka açık müthiş bir proje hazırlığı içinde olduklarını müjdeledi.

Mia Garden Menderes 2019'da teslim! Yeni proje!

Mia Garden Menderes projesi Koç İnşaat tarafından İzmir Menderes'te inşa ediliyor.  0 peşinatla daire sahibi olunan projede teslimler 30 Mart 2019'da yapılacak. 

Menderes Türel'den Minicity açıklaması!

Minicity alanına AVM yapılacak iddialarının doğru olmadığını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, günde üç beş kişinin istifade ettiği bu alanı, bir çekim merkezi ve yaşam alanına dönüştürerek, Antalya’nın yeni bir mücevherine dönüştüreceklerini söyledi.

Ceylanpınar'a 3 yeni kültür evi inşa edilecek!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla kent yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Atilla ilçe merkezine 3 yeni kültür evi inşa edeceklerini açıkladı.

Kuşadası'na yeni diş hastanesi geliyor!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Kuşadası'nda yeni diş hastanesi için çalışmalara başladı. Yeni diş hastanesinin temeli atıldı.

Antalya'ya 3 yeni plaj!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'daki kadınlar plajı sayının, 3 yeni ilave plajla 4'e çıkartılacağını dile getirdi.

Sarıçam'da planlamalar uzun vadeli!

Sarıçam Belediyesinden yeni imar yolu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeni kurulan ilçe Sarıçam'da yapılan hizmetler günlük değil asırlık planlanıyor.

Yeni yapı ruhsat harcı 2017!

Arsa üzerinde yapılan yeni yapılar için ilçe belediyesinden izin alınıyor. Bu izin mimari proje için alınan yeni yapı ruhsatı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, yeni yapı ruhsat harcı 2017 ne kadar?

Menderes'te imar planları iptal edildi!

Menderes'te büyük tartışmalara yol açan projeye karşı dava açan sivil toplum örgütlerinin itirazlarını haklı gören mahkeme yeni sahil düzenlemesine ait imar planlarını iptal etti.

Menderes Türel: Mimaride yeni bir anlayışa geçilmeli!

6. Peyzaj Mimarlığı Kongresi’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, tüm proje ve yatırımlarla ilgili STK ve meslek odaları ile birlikte hareket ettiklerini söyledi.

Menderes Türel’den 1.200 kişilik yeni öğrenci yurdu müjdesi!

Antalya’da gerçekleşen Ensar Vakfı 5. Büyük Türkiye Buluşması’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 2017 yılında 1200 kişilik çok kapsamlı bir yurdun temelini atacaklarını müjdeledi.

Menderes Belediyesinden yeni evlenen çiftlere hediye Haberi

Menderes Belediyesinden yeni evlenen çiftlere hediye


Menderes Beledilyesi'nde yeni başlatılan uygulama ile evlenen çiftlere nikah paketi hediye ediliyor. Doğan ve Pala ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da, genç çiftin nikahını kıydı. Tören sonrası Rabia-Muhammet Mehmet Pala çiftine nikah paketini hediye eden Başkan Soylu, "Kutsal birlikteliğe evet diyen çiftlerimizi Menderes Belediyesi olarak unutmadık. Yeni evlenen çiftlerimizin mutluluğunu artırmak için belediye olarak yeni bir uygulama başlattık. Sevgi, saygı ve muhabbetin oluşmasına katkıda bulunmak için kendilerine nikah paketi hediye ediyoruz. Paket içerisinde bütünlüğümüzün simgesi, bağımsızlığımızın hayır duası olan Türk bayrağımız ve kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim yer alıyor. Ayrıca kırk yıl hatırı olsun diye fincan takımı da hediye ediyoruz. Hediye paketinin üzerinde yazdığı gibi çiftlerimizin birleşen elleri ve kalpleri birbirinden hiç ayrılmasın. Hayatı tüm...