02 / 05 / 2024

Menderes Bulgurca meydan

Menderes Bulgurca meydan

Menderes Bulgurca Mahallesi'nde, meydan çalışmaları aralıksız devam ediyor. Modern meydan projesinin kısa sürede tamamlanması beklenirken, halı saha, muhtarlık binası ve amfi tiyatronun proje kapsamında hayata geçirileceği belirtildi.

İzmir Menderes'te 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Bulgurca-Büyükovacık mahallesinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 830 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.  

İzmir Menderes'te 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir İli, Menderes İlçesi, Bulgurca-Büyükovacık mahallesinde yer alan arsa 5 milyon 100 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın ihalesi 21 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 10.00 ‘da yapılacak.

İzmir Menderes'te 7.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca-Büyükovacık'ta yer alan 51 bin 59 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 3 Ekim 2018 tarihinde yapılacak...

Menderes Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca - Büyükovacık'ta yer alan tarlayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

İzmir Menderes'te 8.9 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca-Büyükovacık Mevkiideki tarla ihale ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek...

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol Projeleri’ndeki çalışmaları inceledi.

Antalya Kemer'e muhteşem meydan!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Kemer'e inşa edeceklerini yeni meydanın müjdesini verdi.

Menderes Bulgurca Meydanı 5 Kasım'da açılıyor!

İzmir'in Menderes Belediyesi tarafından Bulgurca Mahallesi'ne kazandırılan Bulgurca Meydanı, 5 Kasım Cumartesi günü açılıyor

İzmir Gazipaşa'ya meydan geliyor!

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Gazipaşa Mahallesi'nde meydan yapımı gerçekleştiriliyor.

Menderes Bulgurca'ya modern meydan!

Menderes Bulgurca Mahallesi'nde, meydan çalışmaları aralıksız devam ediyor. Modern meydan projesinin kısa sürede tamamlanması beklenirken, halı saha, muhtarlık binası ve amfi tiyatronun proje kapsamında hayata geçirileceği belirtildi.

Demre’ye Avrupai Meydan Projesi!

Demre Meydanı’nı Türkiye ve Dünya’nın en ünlü meydanlarından biri yapacak projenin temeli atıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre’ye kruvaziyer limanı da yapacaklarını açıkladı.

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

Antalya Demre Meydanı cazibe merkezi olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre Meydanı’nda yapılacak düzenlemeyle Avrupai bir görünüme kavuşacağını söyledi. Başkan Türel, “Noel Baba Kilesi bölgesi ve Demre Meydanı artık yeni bir cazibe merkezi olacak.

Menderes Bulgurca meydan Haberi

Menderes Bulgurca meydan


İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Bulgurca Mahallesi'nde, meydan çalışmaları aralıksız devam ediyor. Modern meydan projesinin kısa sürede tamamlanması beklenirken, halı saha, sağlık ocağı, muhtarlık binası, sevgi yolu ve amfi tiyatronun proje kapsamında hayata geçirileceği belirtildi. İlçenin modern görünüme kavuşması için dört bir noktada çalışmalar sürdürdüklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Menderes'te başlattığımız yatırım hamleleri ile ilçemizi modern görünüme kavuşturuyoruz. Bu hamlelerden birisi de Bulgurca Mahallemize kazandırdığımız meydan projemiz. Bulgurca Meydanı, içerisinde birçok projeyi barındırıyor. Amfi tiyatrodan, sağlık ocağına, muhtarlık binasından, sevgi yoluna kadar hem mahallemize hem de ilçemize değer katacak bir projenin çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah en kısa sürede çalışmaları tamamlayıp meydanı vatandaşlarımızın hizmetine açacağız" dedi.



Yeni...