29 / 04 / 2024

Menderes Bulgurca Meydanı 5 Kasım'da açılıyor!

Menderes Bulgurca Meydanı 5 Kasım'da açılıyor!

İzmir'in Menderes Belediyesi tarafından Bulgurca Mahallesi'ne kazandırılan Bulgurca Meydanı, 5 Kasım Cumartesi günü açılıyor




Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bulgurca Mahallesi'ne kazandırılan modern meydan 5 Kasım Cumartesi günü hizmete açılacak. 5 bin 200 metrekare yapısal, 7 bin 500 metrekare yeşil alan olmak üzere toplam 12 bin 700 metrekare alandan oluşan Bulgurca Meydanı; muhtarlık binası, kadın dayanışma ve kurs merkezi, aile sağlığı merkezi, basketbol sahası, futbol sahası, çocuk oyun grubu, fitness aletleri ve mini amfi tiyatrodan oluşuyor. Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu'nun başlama vuruşunu yapacağı futbol turnuvasıyla açılış başlayacak. Başkan Soylu ayrıca, etkinlikler kapsamında düzenlenen basketbol turnuvasının da hava atışını yapacak. Çeşitli ikramların yapılacağı açılış, konuşmalarının ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı  İzmir  Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu'nun gerçekleştireceği konserle son bulacak.


Meydanı kısa sürede ilçeye kazandırdıklarını ifade eden Başkan Soylu, "Menderes için hayallerimizi tek tek gerçeğe dönüştürüyoruz. Bunlardan birisi de Bulgurca Meydanıydı. Bu meydanla birlikte Bulgurca Mahallemizin büyük bir eksiğini ortadan kaldırmış oluyoruz. İçerisinde birçok projeyi barındıran meydanımız Bulgurcalı kardeşlerime ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.


Coşkulu bir açılış için tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Başkan Soylu, "5 Kasım Cumartesi günü Bulgurca'da tarih yazılacak. Meydanımızın açılışını coşkuyla gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum, Gün boyu sürecek etkinliklere tüm halkımız davetlidir" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön