15 / 05 / 2024

bulgurca meydanı açılış

bulgurca meydanı açılış

İzmir'in Menderes Belediyesi tarafından Bulgurca Mahallesi'ne kazandırılan Bulgurca Meydanı, 5 Kasım Cumartesi günü açılıyor

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Meydan Ardıçlı markaların radarında! Ticari alanlara rekor talep!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesi, ulusal ve uluslararası markaların radarında. Dev projede 2 ticari blokta yükselen alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan 125 ticari üniteye rekor talep geldi.

Meydan Ardıçlı'da hemen tapu, hemen teslim!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı sunuluyor...

Meydan Ardıçlı ödeme planı kampanyası!

Esenyurt'ta hayata geçirilen'Meydan Ardıçlı' projesindeki daireler, 0.99 faiz oranı ve 36 ay vade avantajıyla satışa sunuluyor...

Meydan Ardıçlı'da teslimler Eylül'de!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinin ilk etabı tamamlanıyor. Projenin ilk teslimleri Eylül ayında yapılacak. 

Dortmund Trabzon Meydanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Almanya'nın Dortmund kentindeki Trabzon Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı yarın açılıyor!

Kamuouyunda Martı Projesi olarak bilinen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı yarın sabah hizmete açılıyor.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve tartışmalara konu olan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor. O tarihten itibaren Kabataş iskelesinden vapur seferleri başlayacak.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açılıyor!

İzmir Mithatpaşa Parkı önündeki araç trafiğini yeraltına alarak kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı kentin en büyük meydanlarından biri haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi bu meydanı pazar günü hizmete açıyor.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

bulgurca meydanı açılış Haberi

bulgurca meydanı açılış


Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bulgurca Mahallesi'ne kazandırılan modern meydan 5 Kasım Cumartesi günü hizmete açılacak. 5 bin 200 metrekare yapısal, 7 bin 500 metrekare yeşil alan olmak üzere toplam 12 bin 700 metrekare alandan oluşan Bulgurca Meydanı; muhtarlık binası, kadın dayanışma ve kurs merkezi, aile sağlığı merkezi, basketbol sahası, futbol sahası, çocuk oyun grubu, fitness aletleri ve mini amfi tiyatrodan oluşuyor. Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu'nun başlama vuruşunu yapacağı futbol turnuvasıyla açılış başlayacak. Başkan Soylu ayrıca, etkinlikler kapsamında düzenlenen basketbol turnuvasının da hava atışını yapacak. Çeşitli ikramların yapılacağı açılış, konuşmalarının ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu'nun gerçekleştireceği konserle son bulacak.


Meydanı kısa sürede ilçeye...