06 / 07 / 2024

Menderes Değirmendere tesis

Menderes Değirmendere tesis

Menderes Belediyesi'nin Değirmendere Mahallesi'nde yaptığı çalışmalarda sona gelindi. Kısa süre sonra tamamlanacak çalışmalar ile vatandaşlar hem yeni bir tesise, hem de modern bir meydana kavuşmuş olacak.

Çatalca'daki sosyal tesis alanları ile Büyükada'daki 2 adet dükkan ve konut kiraya veriliyor! 

Adalar Belediyesi, Büyükada'daki 2 adet dükkan ile 1 adet konutu, Çatalca Belediyesi de sosyal tesis alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak İzmir'de tam 8 taksitle imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir Menderes'de yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

İzmir Çeşme'de turizm tesis alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Satışa çıkarılan arsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de İzmir'de yer alan arsa için de satış ihalesi düzenliyor.

Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak!

7 bin 600'den fazla mülkü bulunan portföyüyle 133 ülkede 30 markasıyla faaliyette bulunan Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak.

Sinpaş Rumeli Konakları sosyal tesis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sinpaş Rumeli Konakları sosyal tesis değerleme raporunu yayınladı...

Akasya Sosyal Tesis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akasya Sosyal Tesis'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Epsblock Türkiye'den Uruguay’a kadar uzandı!

Yüzde yüz yerli sermaye ile Adana ve Bayburt'ta üretilen pazarlayan Epsblock yapı blokları Türkiye'den Uruguay’a kadar uzandı. Küresel çaptaki bu talep, şirketi  Türkiye’de yeni tesis yatırımlarına yöneltti. 

İstanbul’da Beykoz, Ankara’da Çubuk, İzmir’de Menderes en fazla değerlenen ilçeler oldu!

Endeksa verilerine göre; en çok konut satışı olan 3 büyük ilde ise, İstanbul’da yüzde 15, Ankara’da yüzde 17, İzmir’de ise yüzde 18 değer artışı yaşandı. Son bir yılda İstanbul’da Beykoz, Ankara’da Çubuk, İzmir’de ise Menderes en fazla değer kazanan ilçeler oldu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Servet GYO Deposite Sosyal Tesis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Deposite Sosyal Tesis'e ait değerleme raporlarını yayınladı...

Emlak Konut Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Akasya Sosyal Tesis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akasya Sosyal Tesis'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Menderes Değirmendere tesis Haberi

Menderes Değirmendere tesis


Menderes Belediyesi'nin Değirmendere Mahallesi'nde yaptığı çalışmalarda sona gelindi. Kısa süre sonra tamamlanacak çalışmalar ile vatandaşlar hem yeni bir tesise, hem de modern bir meydana kavuşmuş olacak. Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Değirmendere'de bulunan atıl haldeki eski hizmet binası ve çevresindeki yenileme çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların keyifle vakit geçireceği bir tesis ve yeni bir meydan Değirmendere'ye kazandırılmış olacak.


100 metrekarelik atıl halde bulunan eski hizmet binasının iç ve dış kısmı tamamen yenilenerek hizmete hazır hale getirildi. İç kısımda boyama çalışması, fayans döşeme çalışması gerçekleştirilirken, kapı ve pencere doğramaları değiştirildi. Dış cephede ise balkon korkuluklarının onarım çalışmaları yapılarak, bölgeye özgü çizimler ile duvarda boyama çalışması gerçekleştirildi. Bina önündeki 650 metrekarelik meydan ise komple elden geçirildi....