06 / 07 / 2024

Menderes Değirmendere

Menderes Değirmendere

Menderes Belediyesi'nin Değirmendere Mahallesi'nde yaptığı çalışmalarda sona gelindi. Kısa süre sonra tamamlanacak çalışmalar ile vatandaşlar hem yeni bir tesise, hem de modern bir meydana kavuşmuş olacak.

Değirmendere sakinleri SİT sorunuyla karşı karşıya!

Menderes'teki Değirmendere Mahallesi sakinlerinin sorunları bitmedi. Tarihi milattan önce 2 bin 500'e dayanan İyon şehri antik Kolophon'un temelleri üzerinden yükselen Menderes'e bağlı Değirmendere mahallesi sakinleri SİT sorunuyla karşı karşıya kaldı.

İzmir'de KDV'den muaf arsa ve kerpiç ev fırsatı! 

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan kerpiç ev ve arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den  de muaf.

İzmir Menderes'te 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir Menderes'te yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Milli Emlak İzmir'de tam 8 taksitle imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir Menderes'de yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

İzmir Özdere'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, Özdere'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Özdere'de satılık arsa fırsatı! Yazlık bölgede arsa arayanlar sakın kaçırmayın!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Özdere'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İzmir Menderes'te deprem mağdurları için yeni imar planı onaylandı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihde 6,9 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilen bölgelerden biri olan Menderes’te, orta ve ağır hasar alan evler için imar planları onaylandı.

İzmir Menderes'te imar bilmecesi!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, geçtiğimiz sene  İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında imar çalışması gerçekleştirmişti. Fakat imar planları meclisten geri döndü.

İzmir'de kiralık ev bulmak zorlaştı!

İzmir'de kiralık evlerde talep patlaması yaşanıyor. Özellikle Menderes'te kiralık daire bulmak neredeyse imkansız.

İzmir Gümüldür'de 80 ev için yıkım kararı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan deprem nedeniyle Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'nde 80 evin hasarlı olduğu tespit edildi. Söz konusu evler için yıkım kararı çıkarken, evlerin bulunduğu evin tarım arazisi olması yeniyle yenilerin inşa edilmeyecek olması vatandaşları mağdur etti. 

İzmir'de iki mahallede bulunan evler için tahliye kararı!

İzmir'de Menderes ilçesinde bulunan Yeniköy Sulama Göleti  için doluluk nedeniyle su bırakılma kararı alındı. Menemen Belediyesi, gölete yakın iki mahallenin boşaltılması yönünde karar verdi.

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı bugün satıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de bulunan otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'ndaki 1 arsayı bugün satıyor...

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'nda 1 arsayı yarın satışa çıkarıyor. 

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı satıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'nda 1 arsayı satışa sundu.

Menderes Değirmendere Haberi

Menderes Değirmendere


Menderes Belediyesi'nin Değirmendere Mahallesi'nde yaptığı çalışmalarda sona gelindi. Kısa süre sonra tamamlanacak çalışmalar ile vatandaşlar hem yeni bir tesise, hem de modern bir meydana kavuşmuş olacak. Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Değirmendere'de bulunan atıl haldeki eski hizmet binası ve çevresindeki yenileme çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların keyifle vakit geçireceği bir tesis ve yeni bir meydan Değirmendere'ye kazandırılmış olacak.


100 metrekarelik atıl halde bulunan eski hizmet binasının iç ve dış kısmı tamamen yenilenerek hizmete hazır hale getirildi. İç kısımda boyama çalışması, fayans döşeme çalışması gerçekleştirilirken, kapı ve pencere doğramaları değiştirildi. Dış cephede ise balkon korkuluklarının onarım çalışmaları yapılarak, bölgeye özgü çizimler ile duvarda boyama çalışması gerçekleştirildi. Bina önündeki 650 metrekarelik meydan ise komple elden geçirildi....