02 / 05 / 2024

Menderes deprem

Menderes deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Menderes ilçesi olan saat 06.32'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı 7,23 kilometre derinlikte gerçekleşti.

SON DAKİKA! İzmir'de deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıklamış olduğu son dakika verilerine göre, İzmir Menderes'te 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD'ın yayımladığı 29 Ekim 2023 son depremler listesi...

İzmir Menderes'te deprem mağdurları için yeni imar planı onaylandı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihde 6,9 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilen bölgelerden biri olan Menderes’te, orta ve ağır hasar alan evler için imar planları onaylandı.

İzmir Menderes'te imar bilmecesi!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, geçtiğimiz sene  İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında imar çalışması gerçekleştirmişti. Fakat imar planları meclisten geri döndü.

Menderes'te 4,3 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Menderes ilçesi olan saat 06.32'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı 7,23 kilometre derinlikte gerçekleşti.

İzmir'de 4,3 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Menderes ilçesi olan saat 06.32'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Kuşadası'nda 3.7 büyüklüğünde deprem!

Kuşadası Körfezi'nde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, depremin merkez üssünü Menderes İlçesi Gümüldür Mahallesi açıklarında Kuşadası Körfezi olarak açıkladı.

İzmir'de 4,1 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı 'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 06.03'te merkez üssü Menderes ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

İzmir'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 06.03' te merkez üssü Menderes ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi...

Gaziemir'de 2,6 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın tespitine göre, saat 20:30'da merkez üssü Menderes olan ayrıca saat 21:07'de merkez üssü Gaziemir olan 2,6 büyüklüğünde iki sarsıntı meydana geldi.

İzmir'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığının tespitine göre, saat 09.42'de merkez üssü Menderes ilçesi olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Deprem Van'ı vurdu, 7 bin 318 konut sigortalı çıktı!

Vanda meydana gelen 7.2lik depremde, çöken binalar ve enkaz görüntüleri Türkiyeye acıyı bir kez daha hatırlattı. Vanda çöken binalar, dikkatleri tekrardan Zorunlu Deprem Sigortasına çevirdi

Van Erciş'te deprem oldu, 100'den fazla bina yıkıldı!

1999 yılındaki büyük Marmara ve Düzce depremlerinin bir benzeri dün Türkiye'nin doğusunda yaşandı. Merkez üssü Van'ın Erciş ilçesi olan 7,2 büyüklüğündeki deprem 13 ilde hissedildi

Vanda 6,6 büyüklüğünde deprem!

Merkez üssü merkez ilçeye bağlı Tabanlı köyü olan 6,6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde hissedildi. Artçı sarsıntılar nedeniyle çevre illerdeki vatandaşlar da evlerini terk ederek sokaklara çıktı

Menderes deprem Haberi

Menderes deprem


İzmir'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Menderes ilçesi olan saat 06.32'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı 7,23 kilometre derinlikte gerçekleşti.




Yeni...