13 / 05 / 2024

menderes imar haberleri

menderes imar haberleri

İzmir'e bağlı Menderes Belediye Meclisi uzun zamandır beklenen Gümüldür imar planlarına onay verdi. 

İzmir Menderes'te deprem mağdurları için yeni imar planı onaylandı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihde 6,9 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilen bölgelerden biri olan Menderes’te, orta ve ağır hasar alan evler için imar planları onaylandı.

İzmir Menderes'te imar bilmecesi!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, geçtiğimiz sene  İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında imar çalışması gerçekleştirmişti. Fakat imar planları meclisten geri döndü.

İzmir Gümüldür için imar planları onaylandı!

İzmir'e bağlı Menderes Belediye Meclisi uzun zamandır beklenen Gümüldür imar planlarına onay verdi. 

Burdur'daki 4 mahallenin imar planına tepki!

Burdur Belediyesi'nin Bağlar, Hızır İlyas, Menderes ve Bahçelievler mahallelerinde uygulanan imar planı mahalle halkından bazılarının tepkisine yol açtı.

İzmir ve Antalya'da 2 arazinin imarı otel alanına çevrildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunan İzmir Menderes ve Antalya Kemer'deki iki arazinin imar planı otel alanı olarak değiştirdi.

ÖİB İzmir Menderes'teki gayrimenkulün imar planını onayladı!

İzmir ili Menderes ilçesinde yer alan 2862 ada, 24 ve 25 parsellere ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Antalya Adrasan’a imar planı müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan'a imar planı müjdesi verdi.

Antalya Adrasan'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turistik Adrasan Mahallesi'ne ilişkin yeni imar planını onay için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdiklerini açıkladı.

Antalya Çalkaya'nın imar sorunu çözüldü!

Çalkaya Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı ile ilgili imar planlarının çıkarılabilmesi çalışmalarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in çabaları sonuç verdi.

Antalya Çalkaya'da imar planı sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'nın sorunları çözme noktasında en şanslı dönemini yaşadığını söyleyerek, Çalkaya'da imar sorunun çözüldüğünü müjdeledi.

Menderes'te imar barışı anlatılıyor!

İzmir’in Menderes ilçesinde, belediye tarafından İmar Barışına yönelik kurulan Barış Masası uygulaması kapsamında, ilçedeki mahalleler dolaşılarak vatandaşlara yönetmelik hakkında bilgilendirme işlemi yapılıyor. 

Side’nin imar sorunu çözüldü!

Side’nin yıllardır çözülemeyen imar sorunu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından ortadan kalktı...

menderes imar haberleri Haberi

menderes imar haberleri

İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi sakinleri uzun zamandır yeni imar planlarını bekliyordu. Milliyet'te yer alan habere göre; Menderes Belediye Meclisi yeni imar planlarına onay verdi. 

Yeni imar planlarına yönelik açıklama yapan Başkan Mustafa Kayalar, “Depremin yarattığı mağduriyet ne kadar doğru bir adım attığımızı göstermiş oldu. Bu 13 yıldır kanayan bir yaraydı. Biz bu yarayı saracağımızın sözünü vermiştik ve bu sözümüzü de tuttuk. İzmir Büyükşehir planları onayladıktan sonra yapılaşmanın önü açılacak” dedi.

İzmir Gümüldür'de 80 ev için yıkım...