30 / 04 / 2024

Menderes'te imar barışı anlatılıyor!

Menderes'te imar barışı anlatılıyor!

İzmir’in Menderes ilçesinde, belediye tarafından İmar Barışına yönelik kurulan Barış Masası uygulaması kapsamında, ilçedeki mahalleler dolaşılarak vatandaşlara yönetmelik hakkında bilgilendirme işlemi yapılıyor. 



31 Ekim tarihine kadar sürecek İmar Barışı için Menderes Belediyesi tarafından kurulan Barış Masası uygulaması kapsamında, ilçedeki mahalleler de vatandaş buluşmaları gerçekleştirilerek, yönetmelikle ilgili vatandaşlara bilgi aktarılıyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre vatandaşların konuyla ilgili akıllarındaki sorular tek tek cevaplanırken, uygulamadan yararlanmaları için gerekli başvuru evrakları hakkında da bilgi verilip, belediyede açılmış olan İmar Barışı uygulamasına davet ediliyor

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu konu ile ilgişi şu açıklamaları yaptı; "Yönetmeliğin çıktığı günden itibaren belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Barış Masası uygulamamıza vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Sadece ilçemizden değil başka ilçeler hatta illerden bile belediyemize gelerek uygulamadan yararlanıyorlar. Şu ana kadar 7 bin vatandaşımız belediyemizden gerek konuyla ilgili bilgi alarak, gerek kayıt yaptırarak uygulamamızdan yararlandı. 31 Ekime kadar tüm vatandaşlarımızı uygulamadan yararlanmaya davet ediyorum" dedi.


Geri Dön