07 / 05 / 2024

Menderes kentsel dönüşüm

Menderes kentsel dönüşüm

Menderes'te çarpık yapılaşma bölgelerinde Gazipaşa Mahallesi'nde kaçak kat gerginliği yaşandı. Belediye zabıta ekipleri ruhsatsız katlar için mahalleye çıkarma yapınca halkın tepkisiyle karşılaştı, Olaylar büyüyünce mahalleye polis de geldi

Kepezaltı Santral Kentsel Dönüşüm Projesi'ni Sur Yapı yapacak!

Açık usulle ihale edilen Kepezaltı Santral Kentsel Dönüşüm Projesi kat karşılığı yaptırma işini Sur Yapı aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ihaleye iki firmanın katıldığını ama diğer firmanın teklif vermediğini kaydetti

Kepez ve Santral Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Antalya’nın “Rüya Projesi” Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı. Projenin Antalya için önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel proje hayata geçtiğinde bölgenin değerinin 3 kat artacağını söyledi.

Antalya'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde Antalya'nın Kentsel Dönüşüm Master planı çalışmalarının başladığını, Planın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hazırlanacağını söyledi.

Menderes Türel: Kentsel dönüşüm inşaat, turizm ve tarımla birlikte ele alınmalı!

“Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin ikinci toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi. Melda Yücel’in sunuculuğunu yaptığı zirvede kentsel dönüşüm uygulamaları tartışıldı.

Antalya'daki kentsel dönüşüm turizme değer kazandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Modem Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde Antalya'nın Kentsel Dönüşüm Master planı çalışmalarının başladığını, Planın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hazırlanacağını söyledi.

Antalya'nın Kentsel Dönüşüm Master planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde Antalya'nın Kentsel Dönüşüm Master planı çalışmalarının başladığını, Planın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hazırlanacağını söyledi.

Antalya Balbey'de kentsel dönüşüm başlayacak!

Menderes Türel ve kurmayları ATSO Meslek Komitesi üyeleriyle çalışma toplantısı yaptı. Tarihi Balbey Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi yapacaklarını açıklayan Türel: "Balbey Antalya'nın ikinci Kaleiçi'si olacak" dedi.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bakan Güllüce, yarın İzmir'de olacak. Kente sabah saatlerinde gelecek olan Güllüce, ilk olarak Kemalpaşa'ya daha sonra da Menderes'e geçecek. Güllüce, ilk olarak saat 10:30'da kentsel dönüşüm için Kemalpaşa Belediyesi ile protokol imzalayacak.

Menderes Türel: Zorla kentsel dönüşüm olmaz!

2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu ' na konuşmacı olarak katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'da hiçbir mahalleye zorla kentsel dönüşüm projesi dayatmayacaklarını söyledi...

Menderes Türel: Zorla kentsel dönüşüm dayatmayacağız!

2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu ’na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya ’da hiçbir mahalleye zorla kentsel dönüşüm projesi dayatmayacaklarını dile getirdi

Serik'te kentsel dönüşüm çalışmaları yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı toplantının ardından Seriklilere katlı kavşak, yeni bir bulvar, yıllardır yaşanan su sorunun çözümü ve kentsel dönüşüm müjdeleri verdi.

Menderes Türel: Kentsel dönüşüm önemli!

Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel'e, kentsel dönüşüm başta olmak üzere kentin imar sorunları, otopark bedelleri gibi sektörel sorunlar, çözüm önerileri ve kente değer katacak projeler iletildi.

Kahramanmaraş Menderes Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

27/07/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Kahramanmaraş Merkez ilçeye bağlı bulunan Menderes Mahallesi, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi...

Menderes kentsel dönüşüm Haberi

Menderes kentsel dönüşüm


Menderes'te çarpık yapılaşma bölgelerinde Gazipaşa Mahallesi'nde kaçak kat gerginliği yaşandı. Belediye zabıta ekipleri ruhsatsız katlar için mahalleye çıkarma yapınca halkın tepkisiyle karşılaştı. Tartışma büyüyünce olay yerine polis de geldi. Halk ceza ve yıkım uyarısı için gelen zabıta ekiplerine sert tepki gösterince yükselen tansiyon polisin müdahalesiyle düşürüldü.



"RUTİN DENETİM"



Öte yandan gerginlik sonrası Başkan Bülent Soylu'dan açıklama geldi. Soylu, "Yapılan rutin bir denetimdir. Sadece o mahallede değil Gümüldür'de, Özdere'de, diğer mahallelerde de çalışmalar yapılıyor. Gelen şikayetler üzerine zabıta ekiplerimiz incelemeye gidiyor. Buradan siyasi beklenti içine girenler var. Havza sınırlarında olduğumuz için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden İZSU Genel Müdürlüğü'nden bize sürekli yazı ve şikayet geliyor. Biz sadece yasal olarak gerekeni yapıyoruz. Kimse bu işi yanlış yerlere çekmeye çalışmasın. Mahallenin büyük bölümüyle ilgili toplu şikayetler...