05 / 05 / 2024

Menderes Kültürel kim

Menderes Kültürel kim

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyesi Menderes Kültürel, kurulu üyeliğinden ayrıldı...

Menderes Kültürel Yeşil GYO yönetim kurulu üyesi oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Menderes Kültürel Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu üyesi oldu.

Ofis kültüründe büyük dönüşüm!

Yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürümüzü tasarım ve teknolojiyle buluşturarak esnek çalışma alanları yöneten HAN Spaces ve Türkiye’nin ilk dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu Digital Network Alkaş (DNA) ofis kültüründe değişiklik yapacak ortaklığa imza attı. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Fatih'te 'konut' olan arazinin imar planı sosyal kültürel tesise çevrildi!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün onursal başkanlığını yaptığı derneğe ait tarihi yarımadadaki arazinin “konut” olan imarı, dernek işlerinde kullanılmak üzere “sosyal kültürel tesis” alanına çevrildi. Karar İBB Meclisi’nde oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Kalyon Kültür açıldı!

Kalyon Grup’un kültürel üretimi desteklemek amacıyla kurduğu Kalyon Kültür, bugün açılıyor. Toplumsal buluşma mekânı olarak adlandırılan merkez, sergilere, söyleşilere ve sanat alanında pek çok etkinlik ile organizasyona ev sahipliği yapacak...

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Emlak Konut Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kuzey Kore Yangdok Kaplıca Kültürel Dinlenme Merkezi açıldı!

Kuzey Kore’nin Yangdok bölgesinde inşa edilen Yangdok Kaplıca Kültürel Dinlenme Merkezi açıldı.

İBB Beylikdüzü'ne Kültürel Tesis Alanı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin teklifi üzerine, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde 'pazar alanı' olarak planlanan alana 'Kültürel Tesis Alanı' yapılması gündeme geldi...

Boğaziçi Üniversitesi'ne Avrupa Kültürel Miras Ödülü!

Boğaziçi Üniversitesi Tarsus-Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi, Avrupa Kültürel Miras Ödüllleri kapsamında "Koruma Dalı"nda ödüllendirildi.

Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi yarın açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi hizmete açıldı.

Balkanlar'da Kültürel Mirasın Yeniden İnşası Projesi TBMM'de!

Yunus Emre Enstitüsü tarafından yürütülen Balkanlar'da Kültürel Mirasın Yeniden İnşası Projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Denizli Hayri Dev Kültür Merkezi açıldı!

Çameli'nin sosyal ve kültürel alanda en büyük ihtiyaçları arasında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayri Dev Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Menderes Kültürel kim Haberi

Menderes Kültürel kim

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) istifa hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO yönetim kurulu üyesi Menderes Kültürel, yurt dışına taşınması nedeniyle yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı. 

Menderes Kültürel, 14 Ağustos 2014'te Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 14 Ağustos 2014'te Yeşil GYO'nun KAP'a Menderes Kültürel'le ilgili yaptığı açıklaması şu şekilde; "14.08.2014 tarihli Yönetim Kurulu toplantımızda,  Mesut Huriel'in Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulü ile yerine Kurumsal Yönetim Komitemiz tarafından evrakları incelenen  Menderes Kültürel'in ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine karar verilmiştir."

Yeşil GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim kurulu üyesi Menderes Kültürel'in yurtdışına taşınması nedeniyle yönetim kurulu üyeliğinden ayrılmıştır. En yakın zamanda işlemler tesis edilecektir. 

Innovia 4 mağdurları...