04 / 05 / 2024

Menderes Merkez Kır Düğün Salonlarında çalışmalar ne durumda

Menderes Merkez Kır Düğün Salonlarında çalışmalar ne durumda

Menderes Belediyesi'nce, Cüneytbey Mahallesi'nde inşaatı devam eden modern düğün salonlarında sona gelindi. Mimarisi ile dikkat çeken ikiz düğün salonları 1 Mayıs'ta gerçekleşecek düğün ile hizmete açılacak.

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

TOKİ Kırşehir Merkez’de 285 ucuz sosyal konut!

Vatandaşın merakla beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi 2022 detayları belli oldu. Peki, TOKİ Kırşehir Merkez Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura sonuçları 17.02.2022!

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura sonuçları 17.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura sonuçları 17.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kırıkkale Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Merkez ilçesi içinde yer alan bazı taşınmazların Kırıkkale Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Kırıkkale Merkez'de 8.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi!

T.C. Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale ili, Merkez ilçesi, Hacılar Mahallesi, 137 ada 14 parselde yer alan akaryakıt tesisini 8 milyon 936 bin 850 TL'ye satıyor...

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi 2021 ne zaman?

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Merkez orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi orta gelir grubu başvuruları başladı.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırıkkkale Merkez için riskli alan kararı!

Kırıkkale ili, Merkez ilçesi, Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

TOKİ Kırşehir Merkez kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi! 

TOKİ Kırşehir Merkez kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Merkez kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Kırşehir Merkez kura sonucu...

Menderes Merkez Kır Düğün Salonlarında çalışmalar ne durumda Haberi

Menderes Merkez Kır Düğün Salonlarında çalışmalar ne durumda

Merkez Kır Düğün Salonları iki projeden oluşuyor. Birinci proje bin 800 metrekare, ikinci proje bin 500 metrekare alanda geçekleşiyor. Her iki projenin de 500 metrekare kapalı alanı buluyor. 2 adet çocuk alanının da yer aldığı salonlar otopark alanını da içinde barındırıyor. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Daha önce büyük paralar vererek, başka ilçelere giderek düğün yapmak zorunda olan Menderesli hemşehrilerim artık eşi benzeri olmayan modern kır düğün salonlarımızda en mutlu günlerini kutlayacak. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.



Sabah...