14 / 05 / 2024

Menderes Mestanlı Camiinin inşaatı ne zaman bitecek

Menderes Mestanlı Camiinin inşaatı ne zaman bitecek

Menderes Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi'nde yaptırılan Mestanlı Camii'nde inşa çalışması sona erdi.Mestanlı Camii, Kurban Bayramı'nın ilk günü bayram namazıyla birlikte ilçe halkının ibadetine açılacak.

İzmir Menderes Mestanlı Camii açıldı!

Menderes Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi’ne kazandırılan Mestanlı Camii, Kurban Bayramı namazıyla birlikte ibadete açıldı. Bayram namazını Mestanlı Camii’nde kılan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

Menderes Gazipaşa Cami hizmete açıldı!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Gazipaşa Camii'nde bayram namazını kıldı, vatandaşlarla bayramlaştı. Menderes Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi'ne kazandırılan Mestanlı Camii, Kurban Bayramı namazıyla birlikte ibadete açıldı.

İzmir Menderes'te Mestanlı Camii açıldı!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, belediye tarafından ilçeye kazandırılan Gazipaşa Camii’nde bayram namazını kıldı, vatandaşlarla bayramlaştı.

İzmir Mestanlı Cami 24 Eylül'de açılacak!

Menderes Belediyesi tarafından yaptırılan Mestanlı Cami, Kurban Bayramı’nın ilk günü bayram namazıyla birlikte ilçe halkının ibadetine açılacak. Bülent Soylu’nun da katılacağı bayram namazıyla birlikte caminin açılışı yapılacak.

Menderes Mestanlı Camii ne zaman açılacak?

Menderes Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi'nde yaptırılan Mestanlı Camii'nde inşa çalışması sona erdi.Mestanlı Camii, Kurban Bayramı'nın ilk günü bayram namazıyla birlikte ilçe halkının ibadetine açılacak.

Menderes Türel'den yatırım müjdesi!

Hafta sonu Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerine tüm ekibi ile birlikte çıkarma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, dev yatırımların ve projelerin müjdesini verdi...

Esenler Menderes 15 metrelik yol için imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Esenler İlçesi, Menderes Mahallesinde 15. metrelik yol açılmasına ilişkin 1/ 5.000 ölçekli imar planı tadilatı bugün itibariyle askıya çıkarıldı...

Menderes Nehri taştı!

Aydın'da etkisini artıran sağanak yağmur, Büyük Menderes Nehri'nin Söke'den geçen bölümünde taşkına neden oldu. Kar sularının erimesiyle yağmur sularının debisi yükselince Menderes Nehri'ne Beşparmak Dağları'ndan Söke Ovası göle döndü.

Menderes Türel, Litvanyalı yatırımcıları Antalya'ya davet etti!

Litvanya Cumhuriyeti Büyükelçisi Kestutis Kudzmanas, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e nezaket ziyaretinde bulundu. Türel, Büyükşehir'in Boğaçayı, Konyaaltı sahili, KepezSantral gibi dev projeleri için Litvanyalı yatırımcılara seslendi.

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi başvuruları bugün başlıyor. Yüzde 25 peşinatta 120 ay vade yapılan projede 2 adet konut açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

Aydın'da Menderes Müzesi açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Aydın'da kurulması planlanan ve Adnan Menderes'in hatırasını yaşatacak eserlerin de sergileneceği Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Menderes devlet hastanesi planları onaylandı!

Sağlık Bakanlığı’nın yatırım programına aldığı hastane projesinin yapılacağı alan ile ilgili planlar da tamamlandı. Menderes Belediyesi’nin ardından proje alanı ile ilgili düzenleme İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden de geçti.

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi'nde 2 adet konut satıyor!

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi'nde 2 adet konutu açık satış usulü ile satışa sunuyor. Başvuruları 23 Şubat'ta başlayacak olan projede 3+1 daireler yer alıyor.

Menderes Mestanlı Camiinin inşaatı ne zaman bitecek Haberi

Menderes Mestanlı Camiinin inşaatı ne zaman bitecek

Menderes Belediyesi tarafından yaptırılan Mestanlı Camii, Kurban Bayramı'nın ilk günü bayram namazıyla birlikte ilçe halkının ibadetine açılacak.


Menderes Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi'nde yaptırılan Mestanlı Camii'nde inşa çalışması sona erdi. Modern şekilde tasarlanan ve bölgenin ihtiyacını karşılayacak camii Kurban Bayramı'nın ilk günü ibadete açılacak. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun da katılacağı bayram namazıyla birlikte caminin açılışı yapılacak.


Bölgeye hitap edecek


Modern mimarisiyle dikkat çeken camii bir buçuk yıllık sürede tamamlandı. 378 metrekare kapalı, 725 metrekare açık alandan oluşan Mestanlı Camii, abdesthane, tuvalet, gasilhane, kadınlar için özel bölüm ve avludan oluşuyor.


Herkes davetli


Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, " Gazipaşa Mahallemizin bir eksiği olan camimiz yapılan çalışma sonunda ilçemize kazandırıldı. Vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda inşası yapılan camimizi Kurban Bayramı'na yetiştirmenin de ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Camimiz bayram namazıyla...