28 / 04 / 2024

Menderes Mestanlı Camii ne zaman açılacak?

Menderes Mestanlı Camii ne zaman açılacak?

Menderes Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi'nde yaptırılan Mestanlı Camii'nde inşa çalışması sona erdi.Mestanlı Camii, Kurban Bayramı'nın ilk günü bayram namazıyla birlikte ilçe halkının ibadetine açılacak.



Menderes Belediyesi tarafından yaptırılan Mestanlı Camii, Kurban Bayramı'nın ilk günü bayram namazıyla birlikte ilçe halkının ibadetine açılacak.


Menderes Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi'nde yaptırılan Mestanlı Camii'nde inşa çalışması sona erdi. Modern şekilde tasarlanan ve bölgenin ihtiyacını karşılayacak camii Kurban Bayramı'nın ilk günü ibadete açılacak. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun da katılacağı bayram namazıyla birlikte caminin açılışı yapılacak.


Bölgeye hitap edecek


Modern mimarisiyle dikkat çeken camii bir buçuk yıllık sürede tamamlandı. 378 metrekare kapalı, 725 metrekare açık alandan oluşan Mestanlı Camii, abdesthane, tuvalet, gasilhane, kadınlar için özel bölüm ve avludan oluşuyor.


Herkes davetli


Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, " Gazipaşa Mahallemizin bir eksiği olan camimiz yapılan çalışma sonunda ilçemize kazandırıldı. Vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda inşası yapılan camimizi Kurban Bayramı'na yetiştirmenin de ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Camimiz bayram namazıyla birlikte ibadete açılacak. Tüm vatandaşlarımızı bayram namazını birlikte kılmaya davet ediyorum" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön