04 / 05 / 2024

menderes nehri projesi

menderes nehri projesi

Büyük Menderes Nehr i'nin, Tuna Nehri gibi yük ve yolcu taşımacılığında kullanılmasını hedefleyen proje Aydın ve Denizli 'de sevinçle karşılandı, İşadamları projeye tam destek verdi

İzmir Menderes'te acele kamulaştırma kararı!

İzmir İli Menderes İlçesi sınırları içerisinde bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek ''154 kV Pancar TM-DDY Cumaovası TM Enerji İletim Hattı Projesi'' kapsamında acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında son durum!

Antalya'nın Kepez ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlatılan Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında bir ilerleme kaydedilemedi...

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Menderes Türel: Yaptıklarımız birer dünya projesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yerel seçimler önemli açıklamalarda bulundu. İddialı projelerini anlatan Türel, ''Bunların hepsi birer dünya projesi'' dedi. 

Menderes Türel'den Konyaaltı ve Boğaçayı açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçmişte Konyaaaltı Sahil Projesi’ne yönelik de itibarsızlaştırma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Antalya Boğaçayı projesi açılıyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile beraber Boğaçayı Projesi’ni gezen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, projenin ilk etabının 15 gün içerisinde açılacağını müjdeledi.

Antalya Balbey Yenileme Projesi’nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Yenileme Projesi’nin tarihi dokunun koruması için yapıldığını ve hak sahipleri ile yapılan sözleşmelerin yüzde 87 oranına ulaştığını belirtti.

Boğaçayı projesi için uyarı: Büyük facialar yaşanabilir!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, “Birinci etabını seçimlerden önce hizmetine sunacağız diye” açıkladığı 4-5 milyarlık Boğaçayı Projesi için, İMO’dan ciddi uyarı geldi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde inşaat hızlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Varsak- Otogar arasındaki ilk etabı Aralık ayına bitirilmesi planlanan 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalarının daha da hızlandırılması için talimat verdi.

Menderes Türel'den Manavgat'a hızlı tren müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak Türkbeleni Projesi'ne Millet Kıraathanesi yapacaklarını, Sorgun’a da halka açık müthiş bir proje hazırlığı içinde olduklarını müjdeledi.

Boğaçayı Projesi'nin ilk etabı bu yıl tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye’nin en önemli projelerinden Boğaçay Projesi'nin ilk etabının bu yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Mia Garden Menderes 2019'da teslim! Yeni proje!

Mia Garden Menderes projesi Koç İnşaat tarafından İzmir Menderes'te inşa ediliyor.  0 peşinatla daire sahibi olunan projede teslimler 30 Mart 2019'da yapılacak. 

Balbey Kentsel Yenileme Projesi mülkiyet değerini artıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

menderes nehri projesi Haberi

menderes nehri projesi


Ege Bölgesi'nin verimli topraklarını sulayan Büyük Menderes Nehri'nin Avrupa'daki Tuna Nehri gibi yolcu ve yük taşımacılığına açılmasını hedefleyen proje ses getirdi. Ulaştırma Bakanlığı'nın stratejik hedefleri arasında yer alan ve Yeni Asır'ın "Denizli'ye deniz gelecek" diye duyurduğu proje nehrin geçtiği Aydın ve Denizli'de sevinçle karşılandı. Özellikle iş dünyası lojistik taşımacılık sorununa çare olabilecek nehir yoluna tam destek verdi.


İşadamları projeye tam destek verdi 


'Süper bir proje olur'

Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, sanayileşmiş ülkelerin ürettikleri ürünleri deniz, nehir ya da demiryolu ile taşımayı tercih ettiğini belirterek, "Ne üzücüdür ki bu üç tercihten hiçbirisi bizim için geçerli değil. Sanayicinin ham maddesini ve ürettiği ürünü liman ile Denizli arasındaki taşımayı sağlayacak her türlü teşebbüsün yanındayız ve destekçisiyiz. Özellikle nehir ve deniz taşımacılığı dünyanın...