13 / 05 / 2024

Menderes Türel inşaat mühendisleri derneği

Menderes Türel inşaat mühendisleri derneği

Müteahhitleri Derneğine ziyaret AKP Büyükşehir Belediye başkan Adayı Menderes Türel Dernek Başkanı Deniz Karataş, dernek yönetim kurulu üyeleri ve müteahhitler ile görüştü . Görüşmede kentsel dönüşüm ele alındı

Konyaaltı Sahili ihalesinde Menderes Türel'in imzası yok mu?

31 Mart tarihinden önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Menderes Türel, Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili Muhittin Böcek’in neden imzasının olmadığını sorarken, kendisinin de 15 milyon lira zarara sebep olan ihalede imzasının olmadığı ortaya çıktı.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Menderes Türel Antalya projelerini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel gelecek dönem için 359 proje hazırladıklarını söyledi.

Kırcami muhtarlarından Menderes Türel’e plan teşekkürü!

Kırcami muhtarları, bölgede bayram yaşatan, üst mahkemenin Kırcami planlarının iptaliyle ilgili yürütmeyi durdurma kararı almasındaki gayret ve emekleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi'nin inşaatı durdu mu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 200 milyon liralık maliyetli dev projesi 30 bin kişilik Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi inşaatı durdu mu?

Menderes Türel Çalkaya’da tapular için tarih verdi!

Antalya’nın 30 yıllık kanayan yaralarından biri olan Çalkaya’daki tapu şerhlerinin kaldırılmasıyla ilgili yaptıkları çalışmalara değinen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bölge sakinlerinin ay yıldızlı tapularını ne zaman alacaklarını söyledi.

Menderes Türel: Konyaaltı Sahili Projesi’ni biz yapacağız!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Nisan ayı meclis toplantısında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesiyle ilgili bilgi verdi. İşte Türel'in o açıklamaları...

Menderes Türel’den yatırım turu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, inşaatı devam eden Şarampol ve Tonguç caddeleri ile Döşemealtı İlçesi'nde kurulan Güneş Enerji Santrali’nde incelemelerde bulunarak son durum hakkında bilgi aldı.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahil Projesi yanıtı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'ya kazandırmak istediği Konyaaltı Sahil Projesi ile ilgili ATSO Başkanı Davut Çetin'in önerisine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den olumlu yanıt geldi.

Menderes Türel’den 1.200 kişilik yeni öğrenci yurdu müjdesi!

Antalya’da gerçekleşen Ensar Vakfı 5. Büyük Türkiye Buluşması’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 2017 yılında 1200 kişilik çok kapsamlı bir yurdun temelini atacaklarını müjdeledi.

Türk inşaatçılar, Rusya'daki kısıtlamaların kalkmasını bekliyor!

Avni Akvardar, Türk inşaat şirketlerinin yatırım ve inşa faaliyetlerine yeniden başlamak için Rusya tarafından getirilen kısıtlamaların kaldırılmasını beklediğini ifade etti.

İşte Türk inşaat firmalarının yurt dışı başarı hikayeleri!

Yeni Birlik gazetesi yazarı Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında Türk inşaat firmalarının yurtdışındaki başarılarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Menderes Türel'den gençlere yüzme havuzu müjdesi!

Lise öğrencileri ile bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dünya ve Avrupa Yüzme Şampiyonalarına ev sahipliği yapabilecek büyüklükte bir olimpik kapalı yüzme havuzunu Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Menderes Türel inşaat mühendisleri derneği Haberi

Menderes Türel inşaat mühendisleri derneği


AKP Büyükşehir Belediye başkan Adayı Menderes Türel; Dernek Başkanı Deniz Karataş, dernek yönetim kurulu üyeleri ve müteahhitler ile görüştü , sektörle ilgili bazı sıkıntıları dile getiren Başkan Karataş Yönetim kurulunun, müteahhitlerin ve Yapı Denetimler Birliği başkanının da yer aldığı bu buluşmada başta Kentsel Dönüşü olmak üzere, kentin imar sorunları, Otopark bedelleri vb sorunlar, çözümleri ve Kent e değer katacak projeler ele alındı. 


İyi bir örnek olmalı 

Karataş, " Meslek odalarında yapılan toplantılarda anlatılıyoruz ancak Türkiye'de 20 milyon yapı stoğunun 7 milyonunun yenilenmesi etraflıca işlenmesi gereken bir husustur. Konunun doğru tarafları öne çıkarılmalı ve kamuoyu ile paylaşılması gerekir, bu konu Antalya da 80 bine yakın yapı stoğunu ilgilendiren bir husustur, adını isterseniz kentsel dönüşüm , isterseniz kentsel yenileme, isterseniz riskli alanların dönüştürülmesi...