05 / 05 / 2024

menderes turizmi

menderes turizmi

İmpo İmar, İzmir Menderes Gümüldür Kesiminin 1/5000 Nazım İmar Planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planını hazırlamaya başladı. İmpo İmar, bugüne kadar 20 bin hektar alanın imar planı yapımı ve denetimini gerçekleştirdi.

Menderes Türel: Antalya her yeriyle turizmin bir parçası olacak!

Turizmi 12 aya yaymayı planladıklarını anlatan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın değişeceğini ve yenileneceğini, sadece sahilleriyle değil, her yeriyle turizmin bir parçası olacağını söyledi.

Menderes Türel, Batı Çevre Yolu'nu karadan ve havadan inceledi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Batı Çevre Yolu ’nda başlayan çalışmaları karadan ve havadan denetledi. Türel, Batı Çevre Yolu’nun tamamlanmasıyla Antalya trafiğinin rahatlayacağını söyledi.

Menderes Türel: Zorla kentsel dönüşüm olmaz!

2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu ' na konuşmacı olarak katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'da hiçbir mahalleye zorla kentsel dönüşüm projesi dayatmayacaklarını söyledi...

Adnan Menderes Parkı çay bahçesi yıllık 6 bin TL'den kiraya çıkıyor!

Susurluk Belediyesi, Adnan Menderes Parkı çay bahçesini 3 yıllığına yıllık 6 bin TL'lik bedelle kiraya çıkarıyor. İhalesi 30 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Menderes Türel: Zorla kentsel dönüşüm dayatmayacağız!

2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu ’na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya ’da hiçbir mahalleye zorla kentsel dönüşüm projesi dayatmayacaklarını dile getirdi

Menderes Belediyesi kaçak ve ruhsatsız yapıları yıkacak!

Menderes Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü; 259 (İkiyüzeilidokuz) adet Kaçak ve Ruhsatsız Yapının Yıkılması yapım işini 23 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkarıyor.

Reysaş GYO Menderes'teki inşaatın yapı ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydnlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Menderes'teki inşaatın yapı ruhsatını aldı.

Menderes Türel 9. İpek Yolu Belediye Başkanları Forumu’nda Antalya’yı anlattı!

Çin’in Özerk Uygur Bölgesi ’nin Başkenti Urumçi’de düzenlenen 9. İpek Yolu Belediye Başkanları Forumu’nda onur konuğu olarak konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı anlattı.

Ordu'da yamaç paraşütü turizmi artırıyor!

Ordu'da yamaç paraşütü tutkunları, şehir merkezinden yaklaşık 500 metre yükseklikteki Boztepe'den yılın her ayında uçuş yaparak, mavi ile yeşilin keyfini çıkartıyor.Ordu'da yamaç paraşütü turizmi artırıyor.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu İZKEND' i ziyaret etti!

İZKEND, dün İzmir Menderes Belediyesi Başkanı Bülent Soylu' yu ağırladı. İZKEND yönetimi ile bir araya gelen Başkan Soylu; Türkiye’nin kentsel dönüşüme mutlak ihtiyacı olduğunu vurguladı...

Akşehir turizmi gelişecek

Konya'da yer alan Akşehir'in turizmi gelişecek. KONYA İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından, Akşehir'deki turizmin gelişmesi amacıyla bir istişare toplantısı düzenlendi.

Menderes Kültürel Yeşil GYO yönetim kurulu üyesi oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Menderes Kültürel Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu üyesi oldu.

Beyşehir'de karavan turizmi!

Karaburun Plajı, mesire alanları, inanç turizmi ve yayla turizmi açısından şanslı bir ilçe olan Beyşehir'e karavanlarıyla gelerek konaklayan veya turlarla gelen turistler seyrine doyum olmayan gün batımını izleyerek keyifli zaman geçiriyorlar.

menderes turizmi Haberi

menderes turizmi

Türkiye’de bugüne kadar 20 bin hektar alanın imar planı yapımı ve denetimini gerçekleştirmiş olan ve hala 8 ilçenin imar planlarını hazırlayan İmpo İmar , Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm merkezi ilan edilmiş olan, İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi Tevsii Gümüldür Kesimi Nazım imar planı ve Uygulama İmar Planını yapmaya başladı. Yaklaşık bir ay önce Erzincan Refahiye ve Edirne Beğendik ilçelerinin imar planlaması işine başlayan İmpo İmar planlama ekibi, bu defa da İzmir Menderes’i turizm merkezi yapacak yeni planlamalar için kolları sıvadı.

Sözkonusu imar planları 615 hektarlık alanı kapsıyor. Bölgenin 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hazırlanıyor.

İmpo İmar Planlama Ekibi Bir Haftadır Sahada

Konuyla ilgili bilgi veren İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, amaçlarının...