03 / 05 / 2024

Mendeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Mendeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Mendeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahmi Mendeş ve Mehmet Mendeş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi, Battal Gazi Caddesi'nde kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Turhan tarafından kuruldu.

Fsm Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aymak ve Mücahit Aymak ortaklığında kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Kardeşler Agrega İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Agrega İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaan Kolçak tarafından kuruldu. 

Sander Grup Metal İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sander Grup Metal İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Taşmetal Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşmetal Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mert Peker tarafından kuruldu. 

Erta Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erta Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal2da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Yaşar tarafından kuruldu. 

Uzman Kardeşler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Kardeşler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Daher, Mohamad Mbarak Daher ve Ibrahım Daher ortaklığında kuruldu.

Gölköy Enerji İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölköy Enerji İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Akkuş tarafından kuruldu. 

Gezicioğlu Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezicioğlu Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Gezici tarafından kuruldu.

Mendeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Mendeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Mendeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahmi Mendeş ve Mehmet Mendeş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi, Battal Gazi Caddesi'nde kuruldu.  


Mendeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...