27 / 04 / 2024

Menemen Camikebir kentsel dönüşüm gelecek mi

Menemen Camikebir kentsel dönüşüm gelecek mi

Menemen´in Sesi Gazetesi “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Camikebir Mahalle Muhtarı Yücel Uysal´ı Menemen Medya Merkezi´nde ağırladı. İşte o röportaj:

TOKİ Düzce Camikebir projesindeki 23 daire satışa çıkıyor!

Düzce Camikebir Kentsel Dönüşüm alanında TOKİ’nin yaptığı dairelerden mülkiyeti Düzce Belediyesi’ne ait 23 daire satışa çıkarıldı.

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Menemen'in Sesi İzmir Gazetesi'nin köşe yazarı Bayram Görer bugün köşesinde Menemen'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına yer verdi. Peki Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

TOKİ Camikebir Konutları kurası 2016!

Düzce Belediyesi ve TOKİ ortaklığı işbirliğiyle kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Camikebir Konutları'nda kuralar çekildi.

TOKİ Düzce Camikebir kura çekilişi yarın!

Kentsel dönüşüme esas alanda hak sahibi olanlar kura çekilişine katılabilecek. TOKİ Düzce Camikebir kura çekilişi yarın...

TOKİ Düzce Camikebir kura çekiliş tarihi!

TOKİ Düzce Camikebir kura çekiliş tarihi 23 Ağustos Salı günü olarak belirlendi. Projededeki daireler kentsel dönüşüm olarak dizayn edildi.

TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yer alan Düzce Camikebir Konutları'nda kura tarihi belirlendi. İşte, TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi...

TOKİ Düzce Camikebir Konutları'nın kurası 23 Ağustos'ta!

Düzce'de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden inşa edilen Camikebir Mahallesi TOKİ evleri için kura çekimi 23 Ağustos Salı günü yapılacak.

Düzce Camikebir TOKİ kura!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen Düzce Camikebir Konutları'nda kura çekimi için geri sayım başladı.

TOKİ Düzce Camikebir kurası ne zaman?

Düzce’de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden inşa edilen Camikebir Mahallesi'nde çalışmalar için sona gelindi.

TOKİ Düzce Camikebir Konutları kurası!

Düzce kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen Düzce Camikebir Konutları'nda sona gelindi. TOKİ Düzce Camikebir Konutları kurası için tarih belirlendi.

TOKİ Düzce Camikebir kura çekilişi!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden inşa edilen Camikebir Mahallesi kura çekilişi 23 Ağustos Salı günü yapılacak.

Düzce Camikebir Konutları'nın kura çekilişi 23 Ağustos'ta!

Düzce’de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden inşa edilen Camikebir Mahallesi TOKİ evleri için kura çekimi 23 Ağustos Salı günü yapılacak.

Menemen Camikebir kentsel dönüşüm gelecek mi Haberi

Menemen Camikebir kentsel dönüşüm gelecek mi

Menemen´in Sesi Gazetesi “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Camikebir Mahalle Muhtarı Yücel Uysal´ı Menemen Medya Merkezi´nde ağırladı. İşte o röportaj: 



S.D.B: Kısaca sizi tanıyabilir miyiz?


1946 yılı Kesikköy doğumluyum. 1951 yılında Menemen´e göçmüşüz. İlkokula Menemen Tevfik Fikret İlkokulu´nda başladım. Ortaokula gitmeye nasip olmadan babam beni çırak olarak terziliğe verdi. 1966 yılına kadar ustamın yanında çalıştım. Askerlik sonrası 4-5 ay daha ustamın yanında devam ettim. 69 yılında Menemen Mithatpaşa Caddesi´nde erkek terzisi olarak işyerimi açtım ve orada 20 yıl kaldım. Yine aynı cadde üzerinde Şifa Eczanesi yanındaki dükkanda 6-7 sene bulundum. O yıllarda perşembe pazarı çarşıya uzanırdı. Çarşıdaki pazarlar kalkınca bizim muhitte alışveriş kesildi ve üçüncü yerim olan şu anki muhtarlık binamın da olduğu yere (Adnan Menderes Caddesi) taşındım. Burada da 20 seneyi...