07 / 05 / 2024

menemen gayrimenkul

menemen gayrimenkul

Menemen İcra Dairesi, İzmir Menemen'deki akaryakıt istasyonu, depo ve faaliyette olmayan bir lokantayı satışa çıkardı.11 bin 200 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 487 bin 733 TL olarak belirlendi.

Menemen'de 17.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Menemen İcra Dairesi, İzmir'in Menemen ilçesinde bulunan fabrika binası ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 17 milyon 136 bin 526 TL olarak belirlendi. 

Menemen-Çandarlı-Aliağa Otoyolu güzergâhına değer katıyor!

Yapımı süren Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, bölgeyi cazibe merkezi haline getirdi. Son iki yıldır gayrimenkul fiyatları hızla artıyor. Proje tamamlandığında bölgedeki hareketlilik daha da artacak. Yatırımcılar bölgede fırsat kolluyor.

İzmir Menemen'de 5.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Menemen İlçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan deri fabrikası vasıflı gayrimenkul 5 milyon 769 bin 137 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Menemen'de 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli Menemen İlçesi, Kazımpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

İzmir Menemen'de 11.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Menemen İlçesi, Ulucak Mahallesi'nde yer alan 2 adet fabrika vasıflı gayrimenkul toplamda 11 milyon 343 bin 139 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika binaları için ilk ihale tarihi 16 Mart 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Defterdarlığı'ndan 14.7 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmir İli, Menemen, Bornova ve Buca İlçelerinde yer alan 5 gayrimenkulü toplamda 14 milyon 759 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Menemen'de 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir'de Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi Akçalıdere Mevkiide yer alan gayrimenkul İzmir Menemen Satış Memurluğu tarafından satılıyor..

Taş Yapı'dan Menemen'e ilk site!

İzmir Menemen'e 12 yılda 18 proje kazandıran Taş Yapı'nın yeni sitesi Taş Konakları'nda yaşam başladı. Firma, Menemen’de gayrimenkul sektöründeki alışkanlıkları bozdu.

İzmir Menemen'de gayrimenkul dolandırıcılarına operasyon!

İzmir'in Menderes ilçesinde, gayrimenkul dolandırıcılığı yaptıkları iddia edilen şebekeye yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklandı.

İzmir Menemen'de 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir İli Menemen İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 623 bin 100 TL olarak belirlendi.

İzmir Defterdarlığı'ndan 35 milyon 357 bin TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmir İli Menemen, Güzelbahçe ve Konak İlçesi'nde yer alan 4 gayrimenkulü 35 milyon 357 bin 599 TL bedelle satışa çıkarıyor.

Menemen'de icradan 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Menemen İcra Dairesi, İzmir Menemen'deki akaryakıt istasyonu, depo ve faaliyette olmayan bir lokantayı satışa çıkardı.11 bin 200 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 487 bin 733 TL olarak belirlendi.

Menemen'de 4.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Menemen İcra Dairesi tarafından, İzmir İli, Menemen İlçesi'nde bulunan gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 4 milyon 302 bin 381 TL olarak belirlendi.

menemen gayrimenkul Haberi

menemen gayrimenkul

T.C. MENEMEN İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verile taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri: İzmir ili, Menemen İlçesi, Türkeli Köyü, 104 parsel nolu taşınmaz tapuda tam hisse olarak kayıtlıdır. Parselde akaryakıt istasyonu, depolar ve faaliyette olmayan bir lokanta bulunmaktadır. Depo olarak kullanılan taban alanı yaklaşık olarak 486metrekare’dir. Çelik konstrüksiyondan inşaa edilen yapının yanları ve çatısı alüminyum trapez levhalarla kapatılmıştır. Betonarme yapı gerek yapım tarzı gerekse kullanım amacı ve mevcut durumu dikkate alındığında 1. sınıf B grubu yapı özelliğindedir. Mesken olarak kullanılan alanın taban alanı yaklaşık olarak 160 metrekare’dir. Betonarme olarak inşaa edilen yapının dış cephe doğramaları plastik doğramadır. Betonarme yapı gerek yapım tarzı gerek kullanım amacı ve mevcut durumu dikkate alındığında 2. Sınıf B...