29 / 04 / 2024

menemen osb ege profil fabrikası

menemen osb ege profil fabrikası

Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin Menemen Organize Saanyi Bölgesi'nde bulunan parseline ek olarak yeni parsel tahsisi başvurusu kabul edildi. Ege Profil'in bu yer için ödeyeceği aidat bedeli ise 3,8 milyon TL olarak belirlendi...

Torbalı'ya Mobilya OSB sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, Ege Bölgesi'ndeki mobilya sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Kaya, Torbalı'da Hazine'ye ait 830 dönümlük bir araziye Mobilya OSB kurulacağının sözünü verdi. 

Menemen yaşanabilir kent haline getirilecek!

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 2017’de ilçelerine yaptıkları çalışmaları Milliyet Ege’ye anlattı. Başkan Tahir Şahin, Menemen'i yaşanabilir kent haline getirmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. 

Menemen Plastik İhtisas OSB'de imar değişikliği talebi!

Menemen Plastik İhtisas OSB'deki doluluk oranının yüzde 75'e çıkarılması için harekete geçildi. OSB yönetimi genişleme bölgesi için imar planı değişikliği talep edildi.

30 yeni OSB kurulacak!

Marmara ve Ege Bölgeleri için endüstri tesislerinin taşınma ve dönüşüm planları uygulamaya geçiyor. Bazı OSB'lerin kapanması bazılarının da taşınması gündemde. Marmara ve Ege'de Endüstri 4.0'a uyumlu 30 yeni OSB kurulacak.

30 yeni OSB geliyor!

Marmara ve Ege'de endüstriyel dönüşüm çalışmalar başladı. Endüstri 4.0'a uyumlu 30 yeni OSB hayata geçirilecek.

İzmir Menemen Plastik İhtisas OSB, bağlantı yolu istiyor!

İzmir Menemen'de parselleri satılan Menemen Plastik İhtisas OSB'de fabrikaların inşaatları sürüyor. Yönetim, OSB'nin ana ulaşım yollarına bağlantısının yetersiz olduğunu belirterek yol talebinde bulundu.

Ege Bölgesi'nde OSB yatırımları hareketli!

Ege Bölgesi'nde OSB'lerde yatırım devam ediyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya'daki OSB'lerin bazılarında parsel arzı talebi karşılamıyor. Bölgedeki fabrika inşaatlarını sürdürüyor.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

Ödemiş OSB tanıtıldı!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın meclis toplantısında Ödemiş OSB hakkında bilgiler verdi.

İzmir Menemen OSB'de 3 parsel sahibini buldu!

Türkiye´nin tek Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olma özelliği taşıyan Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (MPİOSB) 3 firmanın daha yatırım yapacağı parseller kura çekimiyle belli oldu.

İzmir Menemen OSB'de 6 fabrikanın inşaatı başlayacak!

Altyapı yatırımlarının devam ettiği İzmir Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika inşaatları da sürüyor. Bu yıl içerisinde 6 yatırımcının daha inşaata başlaması bekleniyor.

Turkuaz Baskı Çözümleri'nden Menemen Plastik OSB'ye fabika!

Turkuaz Baskı Çözümleri Genel Müdürü Ramazan Koçyiğit, "Menemen Plastik OSB'de aldığımız 10 bin metrekare alana kuracağımız yeni tesis için proje çalışmalarını bitirdik. İki ay içinde inşaata başlayacağız. " dedi.

Egepen Deceuninck yeni tesisini Menemen OSB'de açıyor!

Yapı sektöründe PVC kapı-pencere üretimi yapan Egepen Deceuninck, inşaat çalışmaları devem eden Menemen OSB'deki yeni tesisini Ağustos 2016'da açmayı planlıyor.

menemen osb ege profil fabrikası Haberi

menemen osb ege profil fabrikası


Ege Profil tarafından yapılan açıklama şöyle:


Menemen  Organize Sanayi Bölgesi' nde bulunan mevcut 80.000 M2' lik parselimize ek olarak, 108 adada bulunan 30.000 M2 lik parselin şirketimize tahsis edilmesi için;  Menemen Organize Sanayi Bölgesi' ne yapılan müracaat kabul edilmiştir. 


30.000 M2 lik bu parsel için ödenecek olan aidat bedeli 3.802.718,41 TL olup; ilk taksit 31 Ocak 2014 tarihinde başlamak üzere 10 taksitle ödenmesine karar...