16 / 05 / 2024

menemen osb temeli ne zaman açılacak

menemen osb temeli ne zaman açılacak

Türkiye'nin alanında ilk ihtisas organize sanayi bölgesi olarak 2014’ün ilk çeyreğinde temelleri atılacak Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde, yabancı sermayeli iki önemli kuruluş yerini alacak....

GEBKİM Otel'in temeli atıldı!

Türkiye’nin ilk kimya ihtisas organize sanayi bölgesi olan GEBKİM’de OSB'de yer alan GEBKİM Oteli’nin temeli atıldı. 

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Bitlis'te 17 tarımsal sanayi tesisinin temeli atıldı!

Bitlis Organize Sanayi Bölgesinde (OSB), Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hibe desteği sağlanan 17 tarımsal sanayi tesisinin temeli atıldı.

Tarsus OSB'nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ruhi Koçak, Tarsus OSB’nin 1660 dekarlık ilk etap kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını müjdeledi. OSB'nin temelinin Mayıs ayında atılması hedefleniyor...

Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas OSB'nin temeli atıldı!

Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı. Törende konuşan Bakan Varank, "Türkiye'nin Otomobili sayesinde 60 yıllık bir hayalin, gerçeğe dönüşmesine hep birlikte şahit olduk." dedi.

Elmadağ Mobilyacılar OSB 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ANKAMOB) Başkanı Hüseyin Taklacı, "Temeli bu yıl atılacak Elmadağ Mobilyacılar İhtisas OSB tamamlandığında, ilk etapta 100'den fazla fabrika barındırması ve 20 binin üzerinde yeni istihdam sağlanması planlanıyor." dedi.

Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı için bin 500 ağaç taşındı!

Kocaeli metrosunun ilk ayağını oluşturan ve ekim ayında temeli atılan Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı'ndaki çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, 2 bin 500 ağacın taşındığı açıkladı.

Erzurum 2. OSB'de 10 fabrikanın temeli atıldı!

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yer tahsisi yapılan 10 fabrikanın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'de ilk fabrikanın temeli atıldı!

Kırıkkale'de 500 dönüm arazi üzerine kurulan Türkiye'nin ilk Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) arsa tahsisi gerçekleştirilen Dikmen Savunma Sanayi AŞ'nin fabrika bloklarının temeli törenle atıldı. 

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

Menemen Plastik İhtisas OSB'de imar değişikliği talebi!

Menemen Plastik İhtisas OSB'deki doluluk oranının yüzde 75'e çıkarılması için harekete geçildi. OSB yönetimi genişleme bölgesi için imar planı değişikliği talep edildi.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi'nin temeli atıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Ulaştırma Bakanı Arslan, "İzmir'in hiç şüphesi olmasın ki ihtiyacı olan tüm projeleri Sayın Başbakanımızın destekleri ve himayeleriyle tek tek yerine getiriyoruz." şeklinde konuştu.

Kırşehir OSB'ye cami inşa ediliyor!

Kırşehir OSB'de yapımı planlanan caminin temeli atıldı.Kırşehir Valisi Necati Şentürk, cami yaptırmanın ecdada yakışan en doğal davranışlardan biri olduğunu dedi.

menemen osb temeli ne zaman açılacak Haberi

menemen osb temeli ne zaman açılacak


Türkiye'nin alanında ilk ihtisas organize sanayi bölgesi olarak 2014’ün ilk çeyreğinde temelleri atılacak Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde, yabancı sermayeli iki önemli kuruluş yerini alacak. Bunlara 30 bin ve 20 bin metrekarelik yerler ayrılması konusunda mutabakat sağlanan bölgede yatırım yapılacak parsellerin hepsi inşaata hazır hale getirildi. Bölgenin enerji ihtiyacını karşılayacak yer altı nakil hattı şebekesinin çalışmalarına da hız verilerek, yıl sonunda kullanılabilecek durumda olacağı belirtildi. Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Danışmanı Metin Ersan, teknik altyapı çalışmalarının inşaatına yeni yılın ilk çeyreğinde başlanması kararlaştırılan bölgede, 1,5 yılda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.


Enerji, doğalgaz, temiz su dağıtım ve pis su toplama şebekelerinin yapımında sona yaklaştıklarını bildiren Menemen Plastik İhtisas OSB Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, bir an önce faaliyete...