08 / 07 / 2024

Menteşe arazi satışı

Menteşe arazi satışı

Muğla'nın Menteşe ilçesi Şenyayla Mahallesi'nde köylülerin kullanageldikleri ve 2006 yılında Hazine adına kaydedilen taşınmazların kira bedellerinin tespiti, köylüye iadesi veya satışı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Menteşe'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Muğla Satış Memurluğu, Muğla ili, Menteşe ilçesi, Karabağlar Mahallesi, 711 ada 51 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor.

Cansu Dere Marmaris'ten 1.2 milyon TL'ye 2 arazi satın aldı!

Tatil için sık sık Marmaris’e giden güzel oyuncu Cansu Dere, bölgeden 2 adet arazi satın aldı. Dere, araziler için 1 milyon 200 bin TL ödedi...

Muğla Menteşe'de 8.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan 15 adet arsayı 8 milyon 943 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

Muğla Menteşe'de 8.9 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Menteşe'deki arazilerin kiralanması ve satışı TBMM'de!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Şenyayla Mahallesi'nde köylülerin kullanageldikleri ve 2006 yılında Hazine adına kaydedilen taşınmazların kira bedellerinin tespiti, köylüye iadesi veya satışı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Muğla Menteşe'de 4.5 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Muğla İli, Menteşe İlçesi, Karabağlar Mahallesi, Bağlarbaşı mevkiinde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile icradan satışa çıkarıldı.

Muğla Menteşe Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla Menteşe'ye bağlı Akçaova Mahallesi Merdivenli Mevkiide yer alan arsa ilçe belediyesi tarafından satışa sunuluyor. İhale 15 Kasım'da yapılacak..

TOKİ Muğla Menteşe Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor!

Muğla Menteşe Emirbeyazıt 1106 konut Projesinde satışta olan 948 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi İmzalama işlemleri başlıyor.

Muğla Menteşe'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Menteşe Belediye Başkanlığı, Akçaova Mahallesi Merdivenli Mevkiide yer alan arsa ihale usulü ile satıyor. İhale 13 Eylül'de yapılacak..

TOKİ Muğla Menteşe'de 948 konut yapıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla Menteşe Emirbeyazıt Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 948 adet konut Kuralı Satışa sunulacak.

Muğla Menteşe'de 11.3 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'nin 8 mahallesinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 11 milyon 338 bin 750 TL olarak belirlendi.

Menteşe arazi satışı Haberi

Menteşe arazi satışı

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla'nın Menteşe ilçesi Şenyayla Mahallesi'nde köylülerin kullanageldikleri ve 2006 yılında Hazine adına kaydedilen taşınmazların kira bedellerinin tespitine, köylüye iadesine veya satışına ilişkin soru önergesi hazırladı. Girgin, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Girgin, ''Muğla ili Menteşe ilçesi Şenyayla mahallesi kadimden buyana Dokuzçam köyü mezrası iken 1979 yılında da Şenyayla köyü olarak ayrı tüzel kişilik kazanmış ve hâlen mahalle konumundadır. Bu köyümüzde yaşayan vatandaşlarımız yıllardır atadan deden kalma yerlerini kullanırlarken, 2006 yılında kadastro çalışmaları sırasında 1946 tarihli bir eski tapu kaydı var diye bu.yerlerinin Maliye Hâzinesi adına tapulandığını gördüler.

Bu köyümüz bizim dağ-orman köyü olup en mağdur vatandaşlarımızın yaşadığı bir köydür. Yörük Türkmen kültürüne sahip bu vatandaşlarımız durumu kabullenemeseler de devletin kestiği...