03 / 05 / 2024

Menteşe Devlet Hastanesi açıldı mı

Menteşe Devlet Hastanesi açıldı mı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hizmete girmesinin ardından atıl kalan ve daha sonra tadilata giren Menteşe Devlet Hastanesi de açıldı.

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası için yeni ihale!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası inşaatının yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Menteşe Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hizmete girmesinin ardından atıl kalan ve daha sonra tadilata giren Menteşe Devlet Hastanesi de açıldı.

Kumluca Devlet Hastanesi'ne ek bina müjdesi!

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Devlet Hastanesi'ne yataklı ek bina ve 112 binası yapımı ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini söyledi.

Yozgat Yerköy'e devlet hastanesi talebi!

Yozgat ilinin Yerköy ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapımı önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Sedef, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ Arıcak Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Elazığ Arıcak'ta inşaatı tamamlanan 10 devlet hastanesi hizmete açıldı. Hastane 10 yatak kapasitesiyle ilçe halkına sağlık hizmeti verecek.

Tarsus Devlet Hastanesi 2020'de açılacak!

Mersin Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı, Mersin'de ilçe sağlık kompleksi yatırımlarını ve Tarsus Devlet Hastanesi inşaat alanını inceledi. Bahçacı, ''600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi 2020 yılı üçüncü çeyreğinde hizmete girecek" dedi.

Giresun Eynesil'e yapılacak devlet hastanesi inşaatı mecliste!

Giresun'un Eynesil ilçesine yapılacak devlet hastanesi inşaatının durumu ve planlanan hizmet birimleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eğirdir'e yeni devlet hastanesi geliyor!

Isparta’nın Eğirdir İlçesi’nde yeni yapılacak olan Devlet Hastanesi için ilk adım atıldı. Yeni Eğirdir Devlet Hastanesi için inşaat ihalesi yapıldı. 

Eski İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Ödemiş'e yeni devlet hastanesi yapılamsıyla eski hastanenin ne olacağı merak konusu olmuştu. Hastanesinin yenilenip yeni diş hastanesine dönüşeceği açıklandı. 

Didim Devlet Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Aydın’da nüfus artışının en yoğun olduğu ilçe olan Didim’e yeni yatırımlar yapılacak. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Didim'e devlet hastanesi için ek bina müjdesi verdi.

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Tekkeköy'e Devlet Hastanesi müjdesi!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde Tekkeköy’e en kısa sürede 250-300 yataklı bir devlet hastanesinin yapılacağı müjdesini aldı.

Menteşe Devlet Hastanesi açıldı mı Haberi

Menteşe Devlet Hastanesi açıldı mı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hizmete girmesinden sonra atıl durumda kalan ve daha sonra tadilata giren Menteşe Devlet Hastanesi Acil Serviste hasta kabulüne başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Muğla Valisi Esengül Civelek ve protokol üyeleri, hastanenin ameliyathane, yoğun bakım ünitesi, laboratuvar, röntgen servisi ve odalarını gezerek, İl Sağlık Müdürü İskender Gencer ve Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Şadi Ballı'dan konuyla ilgili bazı bilgiler aldı.

Esengül Civelek, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yenilenen Menteşe Devlet Hastanesinin acil servisini hizmete açtıklarını dile getirdi.

Hayırlı olsun dileklerini sunan Civelek, "Yenilenen Menteşe Devlet Hastanemizi ilimize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sağlık Bakanımıza, değerli milletvekillerimize, hayırseverlerimize, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine, İl Sağlık Müdürümüz ve çalışma arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

AK Parti...