26 / 07 / 2024

Menteşede tarihi 400 ev

Menteşede tarihi 400 ev

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kentsel SIT alanı olan Saburhane bölgesinde incelemelerde bulundu. Mahallede bulunan İlhan Selçuk ve Oktay Ekinci'nin evlerini de ziyaret etti.

Doların alev alacağı tarih açıklandı! Kıyıda köşede, elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar/TL kurunda sakin seyir devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken uzmanlar doların alev alacağı tarihi açıkladı. Kıyıda köşede elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Hatice Kolçak gram altının 400 TL birden yükseleceği tarihi resmen açıkladı! Yatırımcılar o günü iple çekiyor...

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altının 400 TL birden yükseleceğim tarihi açıkladı. Yatırımcılar o günü iple çekiyor. İşte altının yükselişe geçeceği tarih...

A101’de overlok makinesi 4 bin TL’ye, çay makinesi 400 TL’ye, airfryer 4400 TL’ye düştü!

A101 Market, 1 Haziran tarihi kapsamında yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden tüketicilere özel paylaşırken, overlok makinesi 4 bin TL’ye, çay makinesi 400 TL’ye, airfryer 4400 TL’ye düşecek. İşte A101 Market fiyat listesi 1 Haziran 2023...

Euro tam 30 TL olacak! Bu tarihi görenler dövizciye akın edecek! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euronun 30 TL olacağını söyleyerek tarih verdi. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar hemen bakın.

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı! Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı. Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek. 

Akbank’tan gençlere tam 400 lira hediye! Başvuran herkesin parası hesabına yatıyor!

Gençlere yönelik kampanyalarıyla dikkat çeken Akbank, yeni kampanyasında, Akbank öğrenci kartına başvuran tüm gençlere tam 400 lira değerinde chip para veriyor. Peki başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

Gram altın işte tam da bu tarihte 1.400 TL olacak! Bu tarihi duyanın nutku tutuldu! Hemen bir bakın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü gram altın işte tam da bu tarihte 1.400 TL olacak! Bu tarihi duyanın nutku tutuldu... Hemen bir bakın...

Piyasa Kahini gram altının 1.400 lira olacağı tarihi açıkladı! Tekrar yükselişe geçecek!

Altındaki iniş çıkışlar devam ederken, yatırımcılar ise bu sebep ile büyük bir panik içerisinde. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise, gram altının 1400 lira olacağı tarihi açıkladı. İşte detaylar…

Kuyumculardan son dakika çeyrek altın açıklaması: 400 lira birden yükselecek! İşte o tarih...

Kuyumculardan son dakika çeyrek altın açıklaması geldi. Kuyumcular çeyrek altının 400 lira birden yükseleceği tarihi açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Şerdil Dara Odabaşı'ndan tarihi tren istasyonları açıklaması!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, ilçede atıl kalan tarihi istasyon binalarının Kadıköylülerin görüşünü alarak müze, kütüphane, kültür ve sosyal yaşam merkezine çevirmek amacıyla çağrıda bulunmuştu. Çağrısına yanıt alamayan Odabaşı, yeni açıklamalarda bulundu.

Fatih'te 10 bin bina için plan düzenlemesi!

Fatih Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Koruma Kurulu tarafından alınan karara göre, ilçede tarihi alana uzak 10 bin bina, hak kaybı olmadan sahipleri tarafından yenilenebilecek. 

İran'da döviz kurlarında 'tarihi' rekor!

İran'da serbest piyasada dolar ilk kez 25 bin 700 tümeni aşarken avro da 30 bin 400 tümenin üstünde işlem görerek tarihi rekorunu kırdı.

Çukurca'da 400 yıllık taş evler restore edildi!

Hakkari'nin Irak sınırının sıfır noktasında yer alan Çukurca'da 400 yıllık olduğu tahmin edilen tarihi kale evlerinin turizme kazandırılması için devam eden restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

Menteşede tarihi 400 ev Haberi

Menteşede tarihi 400 ev

Bahattin Gümüş, "Bu bölgede Rum, Muğla ve Türk Evleri olmak üzere 400 tescilli ev var. Bu evlerden bazılarını Muğla Belediyesi, bir kısmını da kişiler kendileri restore etti. İlhan Selçuk ve Oktay ikinci gibi iki kıymetli insanın da evleri burada. Menteşe Belediyesi olarak bize düşen görev bu mirasa sahip çıkmak ve gelecek kuşaklara aktarmak" dedi. Tarihi evleri, projeler hazırlandıktan sonra kültür turizmine kazandırmayı hedeflediklerini kaydeden Gümüş, "Bölgeyi evleriyle, meydanlanyla turistlerin gezebileceği bir cazibe merkezi haline getirmek amacımız" diye konuştu. Gümüş'e Saburhane incelemesinde Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Güven ve Levent Ünver, Etüt Proje Müdürü Yeliz Durmaz Kanat da eşlik etti. 


Yeni...