26 / 05 / 2024

mepet izmir çevreyolu dinlenme tesisi yapım ihalesi

mepet izmir çevreyolu dinlenme tesisi yapım ihalesi

MEPET Metro Petrol Ve Tesisleri San. Tic. A.Ş, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nce İzmir Çevreyolu, Niğde-Pozantı Otoyolu ve İstanbul- Ankara Otoyolu üzerinde hizmet tesisi yapım ihalesine giriyor...

Edremit-Tuşpa Çevreyolu güzergahındaki araziler kamulaştırılacak mı?

Van'da yapılması planlanan Edremit-Tuşpa Çevreyolu güzergahında bulunan arazilerin kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karaman çevreyolu projesinin akıbeti mecliste!

Karaman çevreyolu projesinin akıbeti ve proje için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 0 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 3,46-3,50 TL fiyat aralığından 3 milyon 600 bin 514 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 0 sınırına ulaştı.  

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,77 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 3,46-3,50 TL fiyat aralığından 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,77 sınırına ulaştı.

Amasya Çevreyolu inşaatı ihalesi meclis gündeminde!

Amasya Çevreyolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,11 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,98-3,00 TL fiyat aralığından 44 bin 934 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,11 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,05 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,85-3,05 TL fiyat aralığından 961 bin 394 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,05 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 2,77 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,02-2,07 TL fiyat aralığından 325 bin 186 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 2,77 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 2,69 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,02-2,04-TL fiyat aralığından 358 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 2,69 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 3,17 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,00-2,09 TL fiyat aralığından 387 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve 553 bin 459 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi ortaklık tarafından gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 3,17 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 0,86 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 1,79-1,90 TL  fiyat aralığından 645 milyon 329 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.'nin sermayesindeki payları yüzde 0,86 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 0,00 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 1,83-1,85 TL fiyat aralığından 825 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.'nin sermayesindeki payları yüzde 0,00 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 1,67 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 1,78-1,79 TL fiyat aralığından 325 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.'nin sermayesindeki payları yüzde 1,67 sınırına ulaştı.

mepet izmir çevreyolu dinlenme tesisi yapım ihalesi Haberi

mepet izmir çevreyolu dinlenme tesisi yapım ihalesi


Mepet tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz MEPET Metro Petrol Ve Tesisleri San. Tic. A.Ş.;

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nce İzmir Çevreyolu üzerindeki yolculukla ilgili hizmet tesislerinin Yapımı, Bakımı, İşletilmesi ve görev süresi sonunda Karayolları Genel Müdürlüğüne bedelsiz Devri işi çerçevesinde;

'İzmir çevreyolu Km:34+564'deki Bayraklı C tipi(çift taraflı) otoyol hizmet tesisi (kısaca OHT) ile bu tesise bağlı Km:41+065'deki Karşıyaka D tipi (tek taraflı) otoyol hizmet tesisinin projelendirilmesi, Yapımı, Bakımı, İşletilmesi, İşletme süresince İdare'ye yıllık pay ve kira ödenmesi ile toplam yapım süresi+işletme süresi sonunda İdare'ye bedelsiz ve kullanılabilir durumda devredilmesi işi'

İçin açılacak olan ihaleye katılım için yeterli bulunmuş ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nün 41416530-175.09/19946 sayılı ihaleye davet mektubuyla 01.04.2014 tarihinde teklif belgelerinin açılmasıyla yapılacak ihaleye davet edilmiştir.

İhale neticesi de kamuoyunun...