02 / 05 / 2024

mepet lukoil hisse satış işlemleri son durum

mepet lukoil hisse satış işlemleri son durum

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.'nin sahibi olduğu MEPET Metro Petrol Ve Tesisleri San. Tic. A.Ş. hisselerinin Lukoil Eurasia Petrol A.Ş.'ye satış işlemleri devam ediyor...

Daire satışında 1/25.000 hisse geçerli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucusunun sorduğu ''Daire satışında 1/25.000 hisse geçerli mi?'' sorunu yanıtladı. İşte o haber...

Akiş GYO, TSKB hisse senetlerini sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından şirketin Finansal Tablo Dipnotlarında " Finansal Yatırımlar" olarak sınıflandırılan Türkiye Sinai ve Kalkınma Bankası A.Ş hisse senetleri satıldı.

EYG Gayrimenkul'de hisse devir işlemi tamamlandı!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi EYG Gayrimenkul'de hisse devir işlemi tamamlandı. Şirket, 2016'da gayrimenkul yatırım fonu pazarında 500 milyon liraya ulaşacak.

Gayrimenkul Sertifikası'yla konut projelerinden hisse satın alınabilecek!

Hükümetin eylem planında yer alan 'Gayrimenkul Sertifikası' modeliyle vatandaş, devlet güvencesinde borsada işlem görecek konut projelerinden m2 bazında hisse satın alabilecek. Uygulamayla vatandaş dönüşüme daha sıcak bakacak

Yabancı yatırımcı Emlak Konut'tan 24,7 milyon dolar hisse aldı!

Yabancı yatırımcılar, ekim ayında Borsa İstanbul pay piyasalarında 167,8 milyon dolarlık net alış gerçekleştirildi. Yabancı yatırımcıların en çok alım yaptıkları hisse senetleri, arasında 24,7 milyon dolar ile Emlak Konut GYO da var.

Fenerbahçe Koleji için alınan arsanın hisse satışı gerçekleşti!

Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait banka kredisinin ödenmesi amacıyla Sarı-Lacivert kulüp hisse satışı gerçekleştirdi.

Marmara Forum AVM'den, İBB'ye hisse ve arsa teklifi!

Belediyeye terk etmesi gereken alanları vermediği gerekçesi ile mayısta otoparkı mühürlenen Marmara Forum, İBB'ye hisse ve arsa teklif etti.

Gedik Yatırım hisse alım satım bildirimini yayınladı!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş hisse alım satım bildirimini yayınladı.

Hisseli dükkanda hisse devri nasıl yapılır?

Taşınmaz malların mülkiyet hakkı tamamen devredilebildiği gibi hisseli olarak da devredilebiliyor. Peki, hisseli dükkanda hisse devri nasıl yapılır? Hisse devri için gerekli olan belgeler nelerdir?

Özak GYO hisse geri alım programı SPK tarafından onaylandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Hisse geri alım başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onayı hakkında bilgilerini yayınladı.

Özak GYO hisse geri alımı için onay aldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., hisse geri alım başvurularına Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onay verildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Paylı mülkiyet hisse satışı!

Paydaşların paylı mülkiyeti devam ettirme yükümlülüğü bulunmadıkça paydaşlardan her biri malın paylaşılmasını isteyebiliyor. İşte, paylı mülkiyet hisse satışı!

Tapuda hisse devri masrafları 2015!

Hisseli tapularda devir işlemleri gerçekleşebiliyor. Hisse devrinde, eğer devir yapılacak kişi bir başka hissedarsa, diğer paydaşların önalım hakkı olmuyor. İşte, tapuda hisse devri masrafları 2015!

mepet lukoil hisse satış işlemleri son durum Haberi

mepet lukoil hisse satış işlemleri son durum


Metro Ticari ve Mali Yatırımlar tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz, sahibi olduğu MEPET Metro Petrol Ve Tesisleri San. Tic. A.Ş. (MEPET) Hisselerinin satışı için Lukoil Eurasia Petrol A.Ş. ile niyet mektubu imzalamış olduğunu 21. Ocak.2014 tarihli KAP duyurusunda kamuoyunun bilgisine arz etmişti. Söz konusu özel durum açıklamamızın devamı niteliğinde ÖZEL DURUMLAR TEBLİĞİ'nin (II-15.1) 23. maddesi gereğince; Lukoil Eurasia Petrol A.Ş. ile görüşmelerimiz devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine...