30 / 04 / 2024

Mer Hafriyat İnşaat Kimin

Mer Hafriyat İnşaat Kimin

Mer Hafriyat İnşaat Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile bugün Selim Kayalar imzasıyla kuruldu.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Şinasi tarafından kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Öz Metin Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metin Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Ordu tarafından kuruldu.

Özkurtoğlu Hafriyat İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkurtoğlu Hafriyat İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 15 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kurt tarafından kuruldu.

Pakyıl Hafriyat İnşaat Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakyıl Hafriyat İnşaat Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halim Paksoy, Memet Yılmaz ve Muammer Paksoy tarafından kuruldu.

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayna ve Ferit Ayna tarafından kuruldu. 

SMC Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMC Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Volkan Bulut tarafından kuruldu.

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özuzun tarafından kuruldu. 

Cemre Hafriyat İnşaat Uluslararası Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Hafriyat İnşaat Uluslararası Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Emrah İstanbullu tarafından kuruldu.

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akyıldız tarafından kuruldu.

Mer Hafriyat İnşaat Kimin Haberi

Mer Hafriyat İnşaat Kimin


Mer Hafriyat İnşaat Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile bugün Selim Kayalar imzasıyla kuruldu. 


Mer Hafriyat İnşaat Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) -Her türlü, kara, deniz,hava  nakliye , taşımacılık,işleri yapmak. Tır kamyon vb ağır kara nakil taşıtları ile  nakliye hafriyat   taşımacılığı işi yapmak. Deniz, kara, hava araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı nakliye taşımacılığını yapmak, işletmek,  işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek. Kara, deniz, hava nakliye araçları ile  ilgili servisler vermek,bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek.Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. Şirket faaliyeti ile ilgili her...