18 / 05 / 2024

Mer Konut Paslanmaz Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Mer Konut Paslanmaz Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Mer Konut Paslanmaz Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kapıyoldaş tarafından 3 milyon TL sermaye ile 17 Mart'ta Beşiktaş, Kültür Mahallesi, Suna Sokak'ta kuruldu.

Bakan Ömer Bolat konut sektörü için kolları sıvadı! Sektörün gelişmesi için gerekli çaba gösterilecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından geçen ay düzenlenen “Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı”nın raporu tamamlandı. Raporda Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konut sektörü için açıklamaları gündeme damga vurdu.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat açıkladı! Konut ve araba satışında yeni dönem 1 Kasım'da resmen başlıyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat konut ve araba satışında yeni dönemin 1 Kasım'dan itibaren başlayacağının bilgisini verdi. 

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri ile ilgili açıklama! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Bu konu nezdinde TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

TOKİ'den İstanbul'a 15 bin konut ve ticari ünite geliyor! Milyonlara son dakika müjdesi! Resmen açıklandı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında mega kent İstanbul'da 12 bin 73 konut ve ticari ünitenin inşaatı devam ettiğini yaklaşık 15 bin konut ve ticari ünitenin proje çalışmalarının da sürdüğünü söyledi. İşte detaylar...

Konut fiyatlarının artmasın altında yatan asıl neden, enflasyondan kaçmak isteyenler!

Dünya Gazetesi yazarı Ömer Faruk Çolak, bugünkü köşesinde; son aylarda hızla artan konut fiyatlarına değindi! İşte hızla artan konut fiyatlarının ana nedenini açıklayan Çolak'ın "Konut fiyatları ve para talebi" başlıklı yazısı...

Yabancıya konut satışında hedef 10 milyar dolar!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Akbal, konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaparak, hedeflerinin 10 milyar dolar olduğunu söyledi. 

Kastamonu Bozkurt'taki afet konutları ne zaman tamamlanacak? TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Kastamonu Bozkurt'taki afet konutlarının ne zaman tamamlanacağını açıkladı. İşte Bulut'un o açıklaması...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan Osmaniye'ye yeni proje müjdesi! 122 konut geliyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Osmaniye Bahçe Konutları projesinin tesliminde Osmaniyelilere 2. etap müjdesi verdi. İşte detaylar...

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut: Yatay mimariden bir gram ödün vermedik!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada 250 bine yakın sosyal konut inşa ettiklerini dile getirerek, “Yatay mimariden bir gram ödün vermedik, bununla da iftihar ediyoruz” şeklinde konuştu.

ABD vatandaşlarının Türkiye'deki konut yatırımlarında yüzde 115'lik artış!

Yabancıya satış sadece lüks konutun fiyatını artırıyor, yabancılar her 100 konuttan 50’sini kiraya veriyor. Peki yabancıya konut satışında neler bekleniyor? GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, yabancıya konut satışıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ömer Fethi Gürer'den ev kiraları için önlem tavsiyesi!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulu'nda söz aldı ve  konut, dükkan, işyeri ve tarla kiralarındaki yükseliş ve bu sebeple oluşan mağduriyetin altını çizdi.

Yabancıya konut satışında yeni hedef 10 milyar dolar!

TÜİK’in açıkladığı Ekim 2021 konut satışı verilerine göre, yabancılara gerçekleştirilen konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 12,1 arttı ve 5 bin 893 oldu. GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, yabancıya yapılan konut satışlarını değerlendirdi.

Mer Konut Paslanmaz Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mer Konut Paslanmaz Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Mer Konut Paslanmaz Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kapıyoldaş tarafından 3 milyon TL sermaye ile 17 Mart'ta Beşiktaş, Kültür Mahallesi, Suna Sokak'ta kuruldu. 


Mer Konut Paslanmaz Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Şirket konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel kesime ait konut, prefabrik,sanayi sitesi,otel,okul,hastane,iş hanı, kentsel dönüşüm, kentsel yenileme, kentsel düzenleme, kentsel plan, peyzaj işleri, kültür ve sanat, spor ve sosyal hizmet, çoğrafi ve kent bilimi sistemleri, park bahçe ve  çevre düzenlemesi, katı atık ve çöp toplama, dolgu tesfiye,  kanal, kanalizasyon şebekesi, her türlü alt yapı ve kat karşılığı inşaat gibi her nitelikte ve özellikte binalara ve tesislerin yapı ve taahhütlerinde bulunmak ve bunlara ait bilumum sıhhi tesisat...