30 / 04 / 2024

meral akşener ayasofya cami açıklaması

meral akşener ayasofya cami açıklaması

Meral Akşener, "Dün Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılmasıyla ilgili bir araştırma önergesi verdik. AK Parti ret oyu verdi" dedi...

Meral Akşener'den çiftçilere müjde: Ödeyemediğiniz kredileri dert etmeyin!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Karapınar'da bir vatandaşın endişesini dinledi. Kredilerin tahsil edileceği algısından dolayı insanların endişeli olduğunu belirten vatandaşa, Tarım Kredi Kooperatiflerinden alınan kredilerin yeniden yapılandırılacağını söyledi.

Siyasetteki olumlu tablo borsaya da yansıdı. BİST 100 endeksi 5.479 puana yükseldi

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in yeniden altılı masaya dönmesi ile başlayan olumlu hava bu sabahki rakamlara da yansıdı. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi açılışta, önceki kapanışa göre 87 puan birden yükselerek 5.479 puana yükseldi.

6 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşınca borsa coştu! Seçim öncesi borsa nasıl bir seyir izleyecek?

Geçen hafta İyi Parti lideri Akşener’in altılı masadan ayrılmasıyla siyasi arenada tansiyonun yükselmesi borsayı olumsuz etkilemişti. Bugün yeniden uzlaşma ortamının doğması ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6 liderin anlaşması borsayı yeniden hareketlendirdi.

Seçim öncesi dolar TL kuru ne olur? İşte uzmanların tahminleri

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde TL'deki değer kaybının daha da hızlanması bekleniyor. İyi Parti lideri Akşener’in bugün altılı masadan ayrılmasının ardından iç piyasalar dalgalı bir seyir izlerken, analistler TL’deki değer kaybının önümüzdeki süreçte devam edeceğini öngörüyor.

Meral Akşener: Yabancılara konut satışı durdurulmalı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada Hatay’dan başlayarak, tüm Türkiye’de, yabancılara konut satışının durdurulması çağrısını tekrarlayarak, "Artık sığınmacı problemini çözme vakti gelmiştir" dedi.

Meral Akşener: TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceğiz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceklerini söyledi.

TOKİ'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasındaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Ayasofya Camii'nde korkunç olay! Açıklamalar kan dondurdu

88 yıl sonra müze olmaktan çıkarılıp tekrar ibadethaneye dönüştürülen Ayasofya Camii'nde akıl almaz bir olay yaşandı. Caminin tarihi kapısının tahrip edildiği ortaya çıktı. Sosyal medyada yayınlanan görüntü sonrası yapılan açıklama ise kan dondurdu.

Meral Akşener'dan kira artışlarına tepki: Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor" dedi.

Mersin Metrosu'nun temeli atıldı!

Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde metro temeli atıldı. Yapılan törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de temeli atılan metro projesi hakkında bilgi verdi. 

5 şehir hastanesinin Danimarkalı şirkete devredilmesi TBMM’de!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Başdanışmanı İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Rönesans Holding'in müteahhitliğini üstlendiği ve işletmesini yaptığı 5 şehir hastanesinin işletmesinin Danimarka Şirketi ISS'ye devretmesine ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuştu. 

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

Meral Akşener: Esnafın kiralarını kaldırın!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Dudullu Metro Hattı Kayışdağı Durağı'nda yaptığı incelemelerden sonra dikkat çeken açıklamalar yaptı.

meral akşener ayasofya cami açıklaması Haberi

meral akşener ayasofya cami açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis Grup Toplantısında gündeme ilişkin konuştu.

Akşener, koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirenlere rahmet dileyerek başladığı konuşmasında sağlık çalışanları, güvenlik güçleri, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların bu süreç içerisinde büyük fedakarlıklar yaptığını belirtti.

Ayasofya'nın ibadete açılmasıyla ilgili konuşan Akşener, bu konunun zaman zaman gündeme geldiğini söyledi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Akşener, şunları söyledi:

"Bu arkadaşlar, 18 yıldır, sıkıştıklarında, Ayasofya'yı gündeme getirirler. Biz sıkıldık, onlar hala sıkılmadı. 'Önerilerinde samimiler mi?' diye merak ettik. Dün Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılmasıyla ilgili bir araştırma önergesi verdik. Bilin bakalım ne oldu? AK Parti ret oyu verdi. MHP ve HDP çekimser kaldı. Önergemiz reddedildi. İnsana işte böyle ayna tutarlar. Bu utanç size bir süre yeter. Yaşadığınızdan ders...